be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: ape aku nak tuliz neyhhhhh

Saturday, 4 February 2012

ape aku nak tuliz neyhhhhh

emmm ,, sebenar nye nak update blog neyhhh ,,
tp tgok title laa kan ,, tittle pon mcm uh 
ney kan pulak isi2 nye ,,

erghhhhhh ,, 
bengang laa bile tak de idea nak tuliz ,, 
law tuliz pon bkn ade sape nak bace kan3 ,,
takpe3 ,,
tggu laa sye pakse sume bace nnty ,,
haha ,, jahat giler 

tape2 ,, tgok muke sye kompom  suke ,,
hahaha,,(law ade tak suke sorry sgt2)


hahahah ,, saje nak promote ,, haha ,,(ape aku merepek neyhh)

sebenar nye ,, yg sebenar-benarnye........
update blog neyhh nak cerite pasal someone ..
haha .. bukan ade pape ehh ..
oke laa ,,sye kenal dye dlm 1 laman sosial neyhh 
nak taw ke ?? tayah laa taw ,,
ape? nak taw gak ?
nah ambikkk klik sini

hehe,, tp kenal dlm tuh sekejap je laa ,
haha ,, nak taw sape ke ??
eh2 ,, lupe lak nak kenal kan ,, 
ney laa someone tuh 
hehe ,, follow2 laa dye taw ,, 

hahaha ,, (Ape laa aku merepek lagi neyy)
 dah3 ,, tujuan sye update neyhh adalah untuk share2 ngan korang semua
sharing is caring right ??
hahaha ,, hadoiii ,, 

nak taw share pe?
ha ,, sye cerite pasal someone kat atas tuh bukan suke2 je ,,
hehe ,, mlm tdy kami dok meng"Edit" gmbar 1 sama lain
sye edit laa gmbar dye neyhhh 
nk tgok ??
jap ea sye letak kan ,, (ney pon nk kene tuliz ke ?)



gmbar 1st .. amacam oke tak sye edit ?? pandai tak ??
hak3 ,, ape lagy neyhh,, hadoiii cutenye .. sape?
scha alyahya taw ,, hak3


ha ney gmbar 2nd .. erghhh ,, takpe kan gmbar same background berbeza ?
haha ,, (ape aku kesah) buat jerkkk


dan ini gmbar t"akhir ,, hehe

adoiii ,, mcm2 laa sye ney 

ingat kan nak letak 1 gmbar tuh 
yg akan wat sume gelak ,, 
but sye hormat kat someone neyhhh ,,
sye tak letak laa ..

hahaha ,, da laa ,, penat dah sye membebel ,,
(bebel ke?bkn taip je ke?)
awk sume bukan nak bace pon ,, 
layan je laa pale saye neyhhh





1 comment:

hanna said...

nak baucer FREE?
meh sini...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2012/02/baucer-free-ada-disini.html