be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "cengkaman boboy"

Tuesday, 28 February 2012

"cengkaman boboy"

hahahahha ,, kelakar giler tittle tuh ,,
acct nak cerita pasal cengkaman boboy tuh ,,
kalau sape2 tgok MHI pgi tadi mesti korang tahu kan ape tuh cengkaman boboy ..
haha ,,oke laa ,, sy pon sebenarnya taktahu ape tuh cengkaman boboy masa mula2
lepas dah tgok n dengar baru sy tahu ..
rupanya ,,cengkaman boboy ney adelah cengkaman utk "anu" si lelaki tuh ,,
bukan saje2 lak korang nak cengkam2 ,, 
ney utk menyelamatkan diri ,,
bagoz jugak MHI dedahkan semua ney ,,
cara utk jaga keselamatan bg wanita2 kat luar sana ..
mcm2 cara ada utk elak di perkosa ney ,, 
maksod cengkaman boboy tuh kan ,,
masa org nak perkosa uh b"tindak ganas,,korang jgn melawan ,,
juz ikot kan je ,tp jgn korang serah lak diri korang ..
korang kata laa kita ringan2 dulu ,,
hah ,time uh laa korang gunakan skill cengkaman boboy ney ,, buat kuat2 ,, 
haha ,, kalau u"all tgok MHI dye ade tunjukkan cara nya mencengkam laa ,,
sy takpat nak tunjukkan ,,
org tuh praktis cengkam pakai bola baseball(betul ke?)
alaa yg warne kuning tuhhhhhh


oke laa mlz nak cerita lagi ,, 
btw,sy wat entry neyh juz utk pengetahuan kaum wanita yerkkk
yg lelaki ,jaga2 laa jgn plak nk memperkosa anak dara org ,,

bye,assalamualaikum

2 comments:

LeeyaFiy said...

Thanks for your info,hee.. Berguna ;)

gadismanja said...

haha ,,it's oke ,, sbb ney pon pengetahuan yg tgok kat MHI