be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "contest 'I LOVE U' by Rizwan Ewan"

Saturday, 11 February 2012

"contest 'I LOVE U' by Rizwan Ewan"

oke laa ,, bukak2 je blog tady tgok kena tag ,,
leh tak gelar diri aku je ?
senang sikit cerita pasal diri sendri ,, 


ha kena tag utk contest neyh laa .,,
btw tak harap sgt hadiah tu ,, juz nak tambah follower n kenalan je..
tp kalaw menang alhamdulillah laa kan ,, (Aminn)

syarat2 nye adelah kena follow n like fanpage ewan ney ,,
but aku tak dpt laa sempurna kan syarat2 aku tu ,, 
aku juz leh follow je ,, takdpt nak like ,,
tp aku ttp akan join gak sbb yg kat atas tu laa ,,
aku nak tmbah kenalan ngan aku nak share ngan korang semua sape yg aku syg

oke laa ,, aku cerita pasal org yg aku syg neyhh yew ,,
org yg aku syg ney tak t"masok parents aku taw,, sbb dieorg semestinye aku syg dunia akhirat sampai aku mati pon dyeorg ttp makbpk aku ..
walaupon tak cerita pasal dieorg tp aku nak letak gak laa picture2 ney


ni laa ibu aku yg sgt2 aku syg 


aku tade laa gmbar ayah aku yg latest ney ,, so ney je laa aku dpt 
sweet tak dorang ??? hehe

oke laa ,, bkn dieorg aku nak cerita ..
aku ckp kat korang laa ,, lam dunia ney yg aku syg selain parents,adik bradik,siblings yg lain ,,
aku hanya syg 3 org je ,, 

org 1st yg aku syg 



tu laa ,, haha ,, sory aku tawu korang t"pkse senget2 kan pale nak tgok kan ,, ney lagi 1 gmbar iye




ney pon gmbar lama je ,, sory erhhh
eh lupe lak kap ,, ney laa BF aku ,, org 1st yg aku syg sgt2 ,, 
"ILOVEUDEAR"
kalau bukan dia takde sape lagi nak syg aku kan ,,

org ke2 aku syg ialah :


oke ney laa org ke2 yg aku syg sgt2 ,, dye adik aku ,,
walaupon dye juz adik angkat tp aku syg dye mcm adik kandong aku 
*sbb aku tade adik
cute kan dye ,, sweet je ,, hehe ,, sbnarnye ade lagi gmbar yg cute but dye tak pakai tdg ,, tanak laa aku letak ,,mcm meng"aib"kan org lak..

ha,org ke3 aku syg ,,
jeng3 ,, hehhee


ney laa dye BFF aku ,, org ke3 aku paling syg ,,
hehe ,, dye cantik sgt ,, mate dye bulat ,, hehe ,, 
syg dye sgt2 ,,
dye laa org yg akan aku cerita kan segala hal aku ,, 

ade lagi laa gmbar dye ,, hehe


alololo ,, wat muke kiut lak ,, hak3 ,,
btw,ney laa BFF aku yg sgt2 aku syg ,,


oke laa ,, aku nak sgt2 join contest neyh sbb aku nak tunjuk kat sume sape org yg aku syg selain yg ade pertalian darah ngan aku ,, aku tawu ,, mybe korang anggap entry neyh tak menarik kan ,,
but aku rase entry neyh ade lah sesuatu yg amat3 b"mkne bg aku..
sbb aku syg sgt2 kat dieorg..

haha ,,korang jgn pelik lak ,, kata2 "aku cuma syg 3org je kat dunia ney"
aku bukan ceritakan kat blog ney je ,,
but aku ckp kat ketiga-tiga org yg aku syg neyhh ,, 

hehe ,, oke laa ,, dah penat kot aku membebel ,, hehe ,, nak join contest neyhh juz click banner kat ataz tu yew ,,

aku tag :

oke laa tag 4 je k ,, sbb susa nak jejak org ,, sbb skunk da mlz BW ,, so tak ramai BW kat blog aku










2 comments:

Syamira Yahya said...

thankz sbb sudi tag saye. . ^-^

Rizwan Ewan said...

thanks sudi join contest wan yg seberapa 2.. ^^

klau da mmng rezeki insya'allah menang punye.. ;)