be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "segmen 20 random question"

Monday, 6 February 2012

"segmen 20 random question"

bosan pg2 neyh ,, so sy nak join 1 segmen neyh laa ,,
boleh kan3 


sape2 nak join jum laa ,, juz tekan je banner kat atas neyhh

oke laa ,, nak jwb soalan random nye 

1. Apakah  nama kawan baik anda?

= shahida bt abd malik

2. Di mana tempat weirdest anda mempunyai tahi lalat?

=errr,,bibir 

3. Siapakah guru yang paling rapat dengan kamu? 

=teacher yuslina.dia ajar saya math masa form3..miss her so much

4. Pernahkah anda nyanyi secara LIVE?

=pernah.mase kecik2 kat rumah org kawen ,,n pernah join group singing masa darjah6

5. Apakah bahagian badan yang anda suka?

=perot..muncet ,,hak3

6. Adakah anda suka lebih tandas awan or rumah? 

=rumah laa..tandas awm kdg2 ada yg b"bau..klau tandas rumah bau ke tak ,,rumah kau sendiri,tanak bau jaga leklok

7. Apakah bakat pelik yang anda ada? 

=hehe ,,joget2 depan ibu bile tade org

8. Adakah anda mempunyai lesung pipit?

=tak ade laa

9. Apakah perisa kegemaran anda? 

=emm,,kari

10. Pernahkah anda diikat gara-gara degil?

=tak pernah laa kene ikat 

11. Apakah perkara terakhir yang anda pernah tunaikan ? 

=janji dgn kekasih kot

12. Adakah anda mempunyai lesen?

=takde lagi,,tp da cadang nak amek lesen ney

13. Pernahkah anda terfikir bahawa awan tuh pejal dan boleh duduk?

=pernah3 ,,sbb dulu tgok cite doremon tuh ,,hahaha

14. adakah anda  keras kepala? 

=yup mmg keras,, suke ikot pale sendri

15.jenis  kasut yang anda suka? 

=converse,mybe

17. Adakah anda pernah ke muzium? 

=tak pernah laa

18. binatang paling benci?

=ibu ayam..mase kecik2 selalu kene kejar padahal tak kacau pon anak die..sampai nangez2 laa

19. Adakah terdapat satu tempat anda ingin nak pergi? 

=nak pergi luar negara ,,ada sape2 nak bwk ? hehe


20.suka belog nier?

=suke sgt2 ,,sebab kemas je ,, tak mcm blog sye ,, serabutt,,errrr





tag :


3 comments:

Nurfarahin Yusof said...

salam,.ada di tag sekali lagi dalam contest nie

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/02/dream-high-photo-contest.html

missYana said...

hahahhaa.terima kasih kerana join//suker sorg2 bace..:P

Syamira Yahya said...

thankz sbb tag saye :) insya-Allah klo ade mase saye join. .