be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "This blog is open to invited readers only"

Wednesday, 29 February 2012

"This blog is open to invited readers only"

hello ,, Assalamualaikum ,,
hey sy nak tnya laa ,, 
apa tittle tuh ,,yelaa mentang2 laa sy blogger baru kan ,,
tp sy musykil laa ,,mcm mane sy nak masok blog tuh kalau takboleh ...
kenapa sy takleh nak tgok blog awk ,,

slh 1 contohnye


ape ney ,, mcm mane nak tgok kecantikkan blog awk tuh ??

nak jgak follow awk balik kan ,, 

sape2 senior tlg laa ajar sy ,, 
n tlg laa bgtaw saya apa perlu sy buat ,,
ajar laa sy tentang blog neyhh



4 comments:

AiSyA LiEzA said...

assalamualaikum adik.. sbnrnya maybe.. si penulis/blogger tu buat untuk author or invate reader je... macam satu lagi blog akak.. akak buat khas untuk diri akak je.. akak je y boleh view blog tu.. tu la pasal.. adik xleh nk view... ^^ ada sstgh blogger buat invate reader je.. kalau nk just suh blogger tu invate adik baca blog dia.. tu pun jika adik kenal orgnya.. tu je la.. ehehhe..

gadismanja said...

ohh ,,mcm tu ke ?? mcm mane nak kenal ngn blogger tuh ,, erkk ,, takpe laa kan ,, biarkan saja

Cik Kay Jue said...

biar je la.. tak boleh buat apa..

gadismanja said...

betul tu cik kay jue