be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

BEN ASHAARI

huarghhhhhhhh ,, baru bangun tydo ,, ahahaha ,,
nak join nak join ,, 
erghhhhh ,, nak korang kritik habis-habisan blog sy ni ,,
biar sy leh ubah semampu boleh n taw kelemahan blog sy ,,
thanks u 

14 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

Nice and simple blog, senang je load


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

CikMunBlogger said...

cursor , lagu and yang ke bawah semua tu , tak perlu letak tittle pun ta pe :) buang jea k . lebih kemas nanti ! ^_^

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shar90 said...

cex ah!! blog nie dh cute molek comei lotei... kritik r yg sye plop.. hahaa

zakirul rahim said...

blog yang simple dan cantik..tapi rasanya lagu tuh tak payah kot..orang tak boleh nak fokus kalau nak baca entry kamu nanti..btw..keep on blogging yaaa..

jemput singgah sini:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

gadismanja said...

@azam da komen da

gadismanja said...

cik mun ,, tu sy wat tok senang sy edit je ,, tp kan kalau tak letak tittle t ade jgak box tu kan ,,

gadismanja said...

zakirul : leh pause kan

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas dan header tu blh tacap lg kasi cunnn lg k tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Rafieq (◕‿◕)3 said...

blog ok laa.. Nak komen lebih2.. blog sendiri dah buruk ann~ ^^
__________________________________
Marah ke masa lwat blog saya?? Sorry laa sejak pakai New interferences nih verifikation tu dll jd default balik ..

Terima kasih sebab lawat

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

gadismanja said...

@shida ,thanks
rafieq ,,ahahha ,,mane ade marah lorhhh

fizafantagirO said...

eh cute nyer blog dia =)
dah ok dah . yg penting loading laju .

psssttt - tulisan kalau guna font Trebuchet mesti lagi bestt =)

Cik Ayu said...

simple, kemas ttp masih menarik

mekasih ye singgah kritik n folo blog CA

happy blogging dear

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html