be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: selongkar beg anda !!

Sunday, 25 March 2012

selongkar beg anda !!

hahaha ,, yok3 ,,selongkar beg masing2 skunk ..
haha ,,semestinya korang kalau keluar akan bawak beg kan ,,
kalau korang sempoi mmg tak arh an .,,
hehee ,, now aku akan selongkar beg aku ,,
dan tunjukkan ape yg ada dalam beg aku ,,hehe

oke,,semestinya bedak ..haha.. 

 
kenal bedak tuh ?? pixy,,ahaha,,itu laa yg aku guna ,,
bukan yg ney tp yg ney

 

haha,tp aku guna yg kecik je ,, RM15 .. mahal tuh bg aku,,
kalau yg besar ney dlm 28 kot ,, huh ,, ade kot k,tataw tol tak

oke,barang lain yg ada,lips balm


ade perfume ,,aku guna

murah je ,tp wangi ,tak selalu sgt guna ,, aku guna warna purple,kekadang pink

lepas tuh ade,tisu dan tuala
 
tp bukan tisu kotak neyh ,, alaa yg 5posen tuh je ,, ehhhehehe
senang nak lap law ade pe2 an 

pastu ade,hah,purse ,,wajib
 
dlm tu ade ic ,, haha ,, duit nye tarakk ,, hak3 

lagi ade ,,jap tgok ,hah ade buku nota ngan pen
 
hehe,,saje je bawak,ne taw nk gune ke kan ,,hehe

pahtu ade ,deodorant ,,(hee)
 
senang kalau tak balik rumah kan ade je bende ney ngan kita ,,

lagi ade ,,,berus gigi 
 
hehehhehhehehhehehheheh

hahaha ,,tu je kot ,, eh ade ehem2 ,,

hahahhaha ,, lagi 1 ,beg aku mmg penoh ngn smpah ,, hahhaa
like enset(mcm byk je,ade laa 2,3)(enset rosak)kah3
cover phone..penggantung enset(angry bird,domo,name BF)(da t"cabot)
n last thing,present tok BF ,,lom sempat bg ^_^

hahhahaa,,nmpak sgt aku tak giler make up ,,sbb aku tak rety make up ,,hahahhaha
aku just taw pakai bedak je ngn lips balm ,, kolot sungguh aku


okeh ,,dah selongkar beg aku ,, beg korang lak ape ade ????

hahhahaha

bye ,assalamualaikum

6 comments:

shar90 said...

beg saye penuh ngan nombor, bukan nombor ekor tp nombor2 berteori,,, xbuang pon... bhahahaa xD

shiema sufian said...

oke lah tu ade lah jugak bedak. Shiema bedak pon tak bawah. so, if after solat plain terus muka. Kalau nak keluar rumah sheima pakai bedak tabur je. tak suka lah make up. leceh

gadismanja said...

@sahr ,, hahhahaa ,, mesti besepah

gadismanja said...

@shiema ,, hehhehehe ,, sy pon tak suke make up sbb tak rety ,,hahahhahaa ,, :P

Detective Fiqa said...

eh eh kita guna minyak wangi jenama yg ssma laahhh hahahaha
fiqa suka pink tuu sbb bau mcm bedak baby :)

gadismanja said...

@dfiqa ,, hehe ,, wangi kan3 ,,