be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: hamekkk ko !!!

Tuesday, 3 April 2012

hamekkk ko !!!

hamekk koo .. byk2 aku letak jap agy ,, hehhee

oke laa ,,haritu zafira kate nak ,,
betol ke eh name zafira,men letak je,law slh sorry eh ,,hehehe ,,
ni dye utk awk
ney ciplak 100% ,,harap awk sudi walaupon ciplak ..
hehe

ke2 utk DRC,, dye mintak bile tahh ,,
tp tdy dye kate dye nk doodle diri dye ,, 
ahahhaha ,,mane laa aku taw buat mcm dye ,, hahaha .,,,
so aku buat mcm neyh jekkk ,, kanak2 ribena ,, jgn marah yee


budak2 skolah ,, hehehe ,, ade rupe awk tak ?? kah3 ,,



oke laa ,,aku nak cite sikit ,, semalam akk kesygn aku balik rumah ,,
hahaha ,, kecoh je umah ,, geram plak aku ngan dye ,,

korang taw ,dye ggt lengan aku ,, perghhh ,,smpai skunk saket ehhh
bengkak lengan aku ,, naseb baik tak lebammm ,,
saket wooo ,, aku ngadu kat ibu2 ckp dye nak lepas kan rindu je ,,
hahahaha ,, ade plak mcm uh ,, 
ibu pon kene gigit jgak kat kaki semalam,,
hahaha ,, rase nk lempang je akk aku uh ,, hahaha

tp dye uh minat ngan aku punye doodle taw ,, 
dye mintak ajar minggu lepas ,,aku ajar sikit ,,
so dye balik tempat dye keje,dye try wat ,tp tak jadi ,,
mybe sbb aku bg ilmu tak habis kot ,,hahaha

so mlm tdy dye kap dye nak buat ,,
aku bg ler dye wat ,, korang nk tgok ,,
tp jgn ingat full dye buat ,sbb aku ade bantu sikit ,, 
dye uh  wat keje hangat2 tahi ayam je ,,
baru buat sikit da malaz pahtu stop tanak buat ,, geram je aku ngan dye ,,

neyh laaa ,, gmbar2 uh ,, hahaha

ney laa ,, dye buat kepale rambut ,,tu je ,, bdn tgn aku buat ,,
rambut kaler hijau ? dye laa tuh kaler ,,hahahaha ,, sengal2 je 

yg ney yg ke2 dye buat ,, tgok laa baru buat sikit da give up ,,
so mcm uh je laa,,aku mlz nak bantu ,,

lg 1 ,dye kaler suke t"klua2 ..
aku jugak yg tlg bersihkan,,
tp tataw laa betol2 bersih ke tak ,, hahahha

btw,walaupe pon belaku dye ttp akk aku ,,
satu2nye akk aku yg aku ade ,, hahaa
so aku nk tempek muke dye kat sini ,, ahhaha


hahahhaa ,, mlz letak yg lawa2 ,,kunk ade org tepikat mampuih aku nk kena 
jadi org ke3 ,, ahhahahahhahaha ,, 

btw,akk aku mmg lawa,cntik ,comel ,, kekadang jeles gak ngan dye ,,
tp takpo laa ,haha,tak lawa pon takpo ,den tak kesah doo .. hahaha


bye ,,assalamualaikum




36 comments:

teha said...

waa. yg budak skola tu paling comel ! :)

gadismanja said...

@teha ,, hahaha ,, tah laa ,maen buat je tuh ,,tak ciplak ne2 ,,hehehe,,thanks eh

shar90 said...

yang 1st tu cun giler r... ahahaaa... pndai cex ah...

cun nye akk cex ah,,, tp suke mengigit lak... hahahaaa... xD

gadismanja said...

@shar ,, hahaha ,, ciplak 100% mmey ler cun ,,

hahaha ,, dye mmg cun ,, tu laa ,suke gigit lak ,, pangai giler sikit ,, rase nk lempang je dye ,, hahahhhaa

shar90 said...

huish... klo lempang habis laa cun dia... kekekekeee xP

gadismanja said...

@shar ,, takkan habis cun dye ,, dye mmg cun ,, ahaahaha,,jeles deh ,,

shar90 said...

hahaaa... cex ah pon lawa,,, xyah susah2 nk jeles... hahaaa xD

Cik Yana said...

Alahai! Semua comel2! :)

Nak Handphone case comel?

Detective Fiqa said...

comelnyerr :D cex ahh :( nak satu hhuhuhuu

gadismanja said...

@shar ,,haha ,, tak pon ,, cex ah ngan dye lain sgt laa ,, hahaha ,, mmg bebeze ,, tak same pon kan rupe,,

gadismanja said...

@cik yana ,, haha ,thanks

gadismanja said...

@dfiqa ,,hehe ,,mmg nk wat tok fiqa ,, tp tgh cari idea ,, bab tok fiqa tanak ciplak2 ,, hehehee

Haruno Hana 하나 said...

suka yg first tu :D

shar90 said...

eh,,, same r.... mule2 igat cex ah tadi lps bace bru tau... same2 lawa.. hehee xP

gadismanja said...

@haruno hana.. haha ,, tu ciplak je tuh

gadismanja said...

@shar ,, haha ,, tak same laa ,, lain sgt muke kitorang ,, hahaha ,,

Detective Fiqa said...

wahhh hahaha special lah ye? :D hahaha

gadismanja said...

@dfiqa ,, hehhee ,, special ,, mmg special

Aini Yunus said...

doodle cex ah first class gitu..

Mizz Aein said...

aishh ~ comell nyee anda ~ tergudee i !

gadismanja said...

@aini yunus ,, haha tade laa

gadismanja said...

@mizz Aein ,, hahaha ,, nk tergode ape lagi kak oii

SunnyFunny said...

comel lahh doodle2 dye . untunglahh kalau da pandai wutt (:

gadismanja said...

@sunnyFunny ,, hahaha ,, thanks ,, tak pandai pon laa

sop said...

krim salam kak kakak yer...comel kakak :)

shiema sufian said...

aLAHAI, comelnyeee (:

gadismanja said...

sop..amboiii ,, bukan nk tgok doodle kite tp tgok akk ,, hahaa ,, tanak kemslm ,, tanak jd org tgah

gadismanja said...

@shiema ,, hehee ,, thanks

wunny said...

heee comey comey doodles tuu! ^^

gadismanja said...

@wunny ,, hehe ,, thanks ye ,,biase je tuh ,,tak rety wat

eeekram said...

doodle dia semua comel comel aih . ha jangan lupa kirim salam kak . :P

gadismanja said...

@eeekram ,, hehe ,,tak comel pon mcm abg awk buat ,, hehe ,, amboiii ,, gatal nahh ,, kem slm sendri ,,hahaha ,,tanak jdi org tgah

DRceria said...

tengQuuuuuuuu!!!!! comelllll gile... kan da cakap, x rupe DRC pun tetap comell mcm DRC..hahhaa

gadismanja said...

@DRC ,, haha ,, suke laa cara keperasanan awk neyh ,,hahahha ,, cute

eLL said...

cutee...nak jugak

gadismanja said...

@ell ,, haha ,, nak ?? hehehe