be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: ape ney ape ney ape ney !!

Thursday, 3 May 2012

ape ney ape ney ape ney !!

arghhhh ,, hari ni aku buat perangai giler aku ..
aku buat bende pelik je hari ni ..

tdy aku try wat neyhhh ..
aku habeskan wet aku beli bahan2 neyh ,, hampeh ,wet da laa susa carikkk ,, 
nak nanges aku ..muke sdeh je ..

amek dri google je ,,takde makne aku nk tunjuk ape yg aku buat ,,
sodeh aty den laa aiii ...

aku wat tak lawa kot mcm atas tu ,,
ape lagi ,yg nih ,,


aku nk tunjuk aku punye ,tp malas laa nk masokkan ,,


tp korang taw ,, aku buat tu sendiri je terkial2 ..
tp kan ,aku tataw nape ,,
aku buat sume ikot resipi ,,
tp biase laa ,, bau telor kuat ,, arghhhhh ,,
nek pitam aku mkn ,, betol weyyy ,, teroz pening balik pale aku ,,
ni ade lagi takde sape nk mkn ,,
padahal dah letak esen vanilla ,, 
ibu ckp tayah letak telor de ,tp aku degil nk gak ikot resipi ,,

baru nak bg BF aku rasa ,, erghhh ,patah seribu hatiku ,,
eh2 ,kan aku ckp aku nk mkn pelik2 je rini ,,
paz je aku wat apam uh ,aku wat ice blended ..
muahahhahaha ,, monen je aku ney , wat da er tak sdap ,,hampehhh ..
pahtu ptg tlg ibu sapu2 smpah luar rumah ,,
nak plak minum air kelapa ,, terkial2 amek buah uh ,, 
galah pendek ,awk pon pendek jugak ,,muahahha ,, mmg tak laa kan ,,
so kempunan takpat ase air kape yg tuh ,,
amek air kape yg warne oren tu je sbb pokok rendah,,
tp tak sedap airnye ,,,

hahahhaa ,, btw mase aku nk amek kape ,,tgn aku yg melecet uh terok teroz ,,nk menanges aku p tahan aje ler kan ,, tanggung sendiri ..

hahaha ,, da laa ,, kepala aku still wenk2 lagi ney ,,

tata ,,assalamualaikum


18 comments:

~~oOpEt~~ said...

pndainya cex ah.. bgi akk skit :P

gadismanja said...

@oopet ,, haha a,,amek laa ney ,, byk agy ,,jgn tak lalu mkn je

sis92 said...

hee tu lah tak ikot nasihat ibu..
klu nk letak , letak sikit je..sis pun tak suka bau telor kuat sgt, loya nt..hee

Fiza Diaries said...

sedapnyee..colourful gituu..nak skit..hekhek ^_^

gadismanja said...

@sis ,, tu laa ,, nek pitam dibuat nye

gadismanja said...

@fiza ,, tu google je ,, hahaaha

Syafiqah Othman said...

hhahah..aik lain macam ja nih..mgidam kot.hahha.. *melawak ja le.. btw rajen nyer buat bnda alah tu.. kalau piqah beli je ..seyes tak suka bt bnda renyah2 ni..heheh.tapi penah cuba sekali ..bau telo kuat gila..tros x nak buat dah..1 and last kot..hahha

liyanazahirah said...

pandainyer...comel sgt2 :)

gadismanja said...

@syafiqah othman ,, hhaahah ,,nk ngidam pe nye lom kawen agy ,,hahaha ,, a"A ,, tataw nape bao telor kuat ,, nek pitam dah bau n mkn ehhh

gadismanja said...

@liyaanazahirah ,,
hahaha ,, ni bukan sy buat tuh

shar90 said...

urmm.. yumm... nak skit... ahhaa xD

gadismanja said...

@shar ,, nnty awk yg pitam ,, hahhaa

Atieqah Arr said...

omeiomei entry nipp. hihii. okela tu da cube kan. lame tamakan apam polka dot yang kezen saye buad. miss it~

gadismanja said...

@atieqah arr ,, hahhaa ,, g laa wat sendiri

9n0L4 said...

sedapnyeeeeeeeeee. nak jugak. huhu.

gadismanja said...

@9n0L4 .. AMEK LAA

9n0L4 said...

amboihhhhh, garang nye. ;)

gadismanja said...

@9n0L4 ,, mane ade garang