be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: edit blog

Thursday, 24 May 2012

edit blog

aku nk edit blog aku sebenarnye ,,
tp bila aku tukar template kang ,,
semua aku nk kene buat balikk
korang rasa patut tak aku edit ,,
sbb aku rimas laa pandang shadow tepi uh ,,

tlg aku weyyyy ,,

**entry pendek je

12 comments:

vendettatraveller said...

download full template dulu.pastuu edit je ikut suka hati.kalau tak suka,guna template lame balik.biasa sy buat mcm tuu.hee^^

Ardini Izzati said...

Setuju dengan vendettatraveller. Dinie pun suka edit blog tapi bila sampai rasa dah puas hati, takmau edit dah ;)

Nurfarahin Yusof said...

awak guna template apa?

♥ Ain ♥ said...

haha , jady mcm akaq , akaq lpe nak bckp tmplt . hilang smue bende . 3 kali woo , oleh sebab berkat ketabahan ku , jadi jgak mcm skrang nie . haha

gadismanja said...

@ vendettatraveller .. mmg selalu wat mcm uh ,, tp penat laa nk edit balik

gadismanja said...

@ardini ,, dulu kite selalu gak edit2

gadismanja said...

Wnurfarahin yusuf ,, tah laa ,,sy lupe ,, hak3 ,, yg pazty sy tak guna blogskin pon ,, tak rety ,, hahha

gadismanja said...

@kak ain,.alaa dulu adik un mcm akk gak ,, hahaha ,,

AkmaFaizal said...

akak memang tak pandai edit blog..skang ni pun org yg tolong edit kan..hehe

jemput join ga akak
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

gadismanja said...

@akmadaizal ,,oke thanks ,, hehe ,, nnty sy join ye

shar90 said...

waa... xsiap lagi ea... tp nmpak kemas...hee
dex min plak...?? mcm mane dgn name cex ah? sye dh terbiase nih... hehee xD

gadismanja said...

@shar ,, haha ,, takpe ,, still leh pggil cex ah lagi lorh ,, hehe ,, mane taw tak siap lagik neyh ???