be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: prelaunchX

Friday, 3 August 2012

prelaunchX

Nak raya ni nak pakai duit kan? apa kata join program ni, program ni under FOREX. 27/8/2012 company lancarkan prelaunchx tetapi siapa yg join SELEPAS tarikh tuh kene bayar rm100. Jadi skrang korang semua ade mase lagi utk JOINT secara FREE Then selepas tarikh 27/8/2012 TUH, FOREX akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpai la tarikh 27/8/2012 . Simple kan? Sementare masih FREE baik joint, xpayah bayar pape pun..tak RUGI ape pun sbb dye tak akan mintak NO acc bank anda, NO TELEFON anda atau IC anda. Yang anda perlu buat hanye tekan LINK kat bawah nie dan daftar. Kalau tak berminat bole tekan TERMINATE this
http://prelaunchx.com/x/deqmin
jom la joinn.. kwan2.. sy pon da join..  mmg dpt income.. 

cube tekan ni

cuba suke2 je weyyy ,,bukan kene duit ,,tp kita yg dpt ,,ape lagi ,,jum laa wat suke2 mcm sy

7 comments:

shar90 said...

1 klik brape masok?? hehee xD

gadismanja said...

@shar90 ,, haha ,, sy tataw ,, sy buat saje2 je laa ,, dye suruh ajak kawan je kot ,, ce laa tgok ,, tah ,, haha ,, bosan2 je ,,

nurul barakah said...

macam mana nak guna sebenarnya...

gadismanja said...

@nurul ,, rasanye ,bila sign up ,,lepas tuh kita perlu promote kat org je ,, nnty kite dpt commision ,, cmtu laa agaknye

ツberlygerlyツ said...

saya pun baru join :)
http://prelaunchx.com/x/ainjalut

gadismanja said...

@berlygerly ,,hee~ join invite dri cape ?heheh

9n0L4 said...

boleh caye ke sume ni. huhu.