be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: selamat hari raya & selamat tinggal

Sunday, 26 August 2012

selamat hari raya & selamat tinggal

hye ,, setelah lama nye aku mendiamkan diri kerana kemalasan yg melanda kehidupan aku ,,


aku nak ucapkan selamat hari raya kat korang semua ,,
terutama org2 yg rapat ngn aku dlm blog neyh ,,
maaf batin yew ,, hehe ,, zahir kite tak wat salah kan  ,,muahahhaa

DAN

selamat tinggal ya blogger2 sekalian ,,
wa nak kena p plkn laa ,,
hok aloh mu ,,


aku dpt kat negeri aku je ,, so sesape yang ase dpt tempat same ,, hello2 laa aku ,,
leh aku kenal2 ,, aku da laa pemalu ,, sape laa nak kawan me aku kan ,,

oke ler ,, sini je laa ,, habis plkn aku try rajen balik ,, muahahhahahaha ,,tak janji ,,

**pendek je entry aku sbb aku taw tade sape nak bace


7 comments:

Detective Fiqa said...

amboii cex ahh dh nak prgi :( hmm huhuhu

gadismanja said...

@dfiqa ,, huhu ,,sedih

shar90 said...

turn dia plak jd askar upahan... ehhee xP

gadismanja said...

@shar ,, huwaaa ,, sdeh pedih aaa

shar90 said...

huhuu... dh nk pegi dh?
hmm... cedih
huhuu T~T

gadismanja said...

@shar ,, a"A ,, huk3 ,, sedih sbb takpat nk kacaw2 mcm dulu sebelom ney ,, sedih sbb jarang on blog

9n0L4 said...

adek pun kne pg aritu. adek laki. suke sgt die. :)