be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: ini celita manyak bosan woo

Wednesday, 12 December 2012

ini celita manyak bosan woo

hi .. assalamualaikum n salam sejahtera salam 1 malaysia ,salam khidmat negara , yeahhhh ,,
hahhaa ,, tuh laaa ,, kan dah terbawa-bawa ,,

ceitttt !! ,, oke laa ,, sy try cite dri 1st masok plkn oke ,,
spt yg sy penah cite sebelom neyh ,,
mae mule2 masok uh mmg nk kua je ,, sdeh woo ,,
p bile dah balik rindu dye ,, leh tahan jugak ken ,, hehe

mase mule masok sume org kerek je ,,
tp da lame kenal ,sume oke ,,
minggu 1st kat sane sy nanges sbb family tak dpt dtg abg sy tunang ,,
nak mintak cuty tak sempat nk tulis surat ,,

mule2 kenal ngan ckg kompeni ,, selalu ngumpat ckg ,, hahaha ,,
ingatkan ckg tataw ,, laz2 ckg tuh face to face n cite pe yg kitowang tak suke ckp je ,,
kitorang jujo ,, then kitorang dah jd 1 kepala ..
pape pon ckg kitorang the best ,, walaupon dye sedih layan perangai kami ..

kat sane byk kelas je ,, siyes sy ckp mcm dak tadika ..
tp apa yg dia ajar adalah utk kita berkhidmat utk negara nnty
kat sana jugak sy dpt lihat perangai masing2 ,,
biasa laa kump3 kan ,, org kate yg jahat2 ,,
so ? sy jahat ke ?? ehhee
mksod sy ,ade yg tak sekolah ,ade yang da ade anak ,, mcm2 lahh ..
tp sy tgok perangai still sama je ,, susa ke nak insaf ?
astaghfirullahalazim..

untung nye kump3 .pelatihnye sikit ,so boleh kenal semua pelatih dlm kem ..
kat situ mcm2 ragam ade ..
ade yang nk terjun bangunan tali tinggi laa ..
ade ang terjun kolam ,,makan pil ,,
nape ? putus cinte ? stress ?? rileks laa weyyy ..

kat sane , muke public sy ler .. haha ,,
ari2 gune public sampai rosak ,, hahaha

tp sy kecewa laa ,, kompeni sy adelah satu-satunye kompeni yg bermasalah ,,
sbb masing2 bajet cun ,, semua tanak buat ,, malu ,, ke nak cover sgt cantik awk tuh .,.
pahtu ade yg wt perangai bercium ,,kan dah kene disiplin pakai full loreng ..
mcm2 laa ,, sikit pon tanak bg kerja sama ,,
sbb tuh laa semua aktiviti dalam kem uh kompeni kami kalah ,,
sbb pe ? takde kejesame ,,

mase kawad lakk .. ketua kompeni tuh bg hukuman salah da ,,
bengkekkk je hati ni ,, org dah wat cantik2 dye boleh salah pulak ,,
kalau tak kompom nom 1 ,, huh ,, dpt nom3 dri 3kompeni ,,malu je ,,
time kawad uh sy benci tak dpt lap peluh kat muke ,, meleleh-leleh ,,ee geli ..
pahtu teruz gatal2 muke ,, geram je ..

kami ade pertandingan nasyid ,, kompeni kitorang ,kumpulan ainul mardhiah menang ,,
bawak lagu sesungguhnya raihan ,, hehe ,,

k laa ,, cite sal mlm akrab pulak ..
malam akrab kitorang punye persembahan terbaik ,,menang woo ,,
buat lagu kalau berpacaran ,, ceiittttt ,, yg jd SYAITONN nye sy laa ,, haha ,,
naseb laa takde snap gmbar tuh ,, law tak malu siottttt .. tp sory ,vdeo nye sy takde ,,

n paling terbaik ckg fizikal kami punye persembahan ,, tgok vdeo neyh ,,
kat sini eh


tu jelaa kot ,, nah layan gambar je k

dak2 bajet cun ,, termasok sy ,, ahha ,, alaa tolak sy k


mase khidmat komuniti di bengkel seri perkasa (rumah oku)

bendera kami (BRAVO)

time jamuan bravo

bajet2 je hahaha

jamuan


m16 .. meh try ,,hahahaa

roll call malam ,, penat seyhhh ,, ahhaa
ckg2 multiskill kami


3 comments:

cik mun said...

plkn la ni ye..

shar90 said...

wooo... nmpk mcm bahagia je jd member plkn nih,,, hepi2 je slalu... hehee
tp kan klu sye msok kompem sume bende kalah sbb bukan bajet cun tp jenis malas nk tampilkan diri,,, suke buat keje2 pasif je ^^
ape2 pon terbaik disember r entry nih... hee ^^

gadismanja said...

@cik mun ,, a"a ler baru balik plkn ,,
@shar ,, hak3 ,, a"A laa tak perasan laa ,, tarikh entry tuh ,, hehehe ,, kat sini takley nak malu2 ,, so buat je semua nye ,, kat sini laa nk tonjol diri ,,slalu kat skola mesti tak dpt nk wat ,, takde peluang ,,kat sini laa peluang tuh ,,