be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: blog aku berwajah baru ?

Thursday, 29 March 2012

blog aku berwajah baru ?


tadaaaa ... baru dah ,,
ney laa header baru aku ,, aku tanak impian jadi mimpi,
pembangkit semangat neyh


menu tab pon aku tukar ,, tgok laa ,, 





aku tambah 1 lagi page ,korang taw laa kan ape yg aku tambah ..

amcam "back to top" aku ??
keh3 ,,,


kat cbox aku ,,
"typer" ??
hak3 ,,ape tuh ?? leh kan aku gune typer ,,kalau takde mkne pon
korang wat2 ade makne eh ,,
makne eh,type kat sini ,,
kah3,gedik je aku nk tukar2 bahase org ,,
layan je pale aku ,,

eh t"tggal lak ,, cursor pong baru gak



lagi 1 aku da tukar BG ,,korang nmpak kan ,,

juz button follow dashboard ngan RG aku je tak tukar ,,
tgok laa nnty ,,kalau aku ade idea aku tukar lahh ...


tp aku wat entry neyh , nak taw pendapat korang pasal blog aku ??
korang rase ape ?? oke tak ??? 
tak kesah laa oke ke tak ,, janji aku da puaz aty ngan ape aku buat ,,

juz smile ^_^

assalamualaikum




20 comments:

Mizz Aein said...

waa , comell sgtt knpp ? *jeleez :(

gadismanja said...

@mizz Aein ,, ape yg comel tuh kak ??
akk nye blog pon lagi comel laa ,,tayah ar jeles ,,hehe

Detective Fiqa said...

comelll seyyy ahahahah untunglaaa blog dh comel :)

Haruno Hana 하나 said...

comel la ni Cex Ah :D

gadismanja said...

@dfiqa ,, hahahaa ,, blog fiqa lagi comel penuh dgn conan ,, hehe

gadismanja said...

@haruno hana ,, comel eh ?? thanks ehhh

shar90 said...

fuuu~ back to top mmg tip top... fav tu... hahahaa... tp dh mirror.. ehehe xD

gadismanja said...

@shar ,, hahaha ,, mane taw da mirror ????????

shar90 said...

peminat sejati tau walaupon benda tu skit punye berubah... akekekee... xD

gadismanja said...

@shar ,, terbaikk laa awk ,, haha,sy main amek je sbb tgok dye sesuai ngn ape yg sy nk buat ,, lg2 keadaan bdan mcm tu kan ,,hahaha

shar90 said...

huehee,,, mesti org yg mirror tu bukan pemilik asal.. pemilik dia ade kat dA... pakai name EvoIIICE9A... bhahahaa xP

gadismanja said...

@shar ,,hahahah ,,rileks laa ,,sy laa yg yg wat mirror uh sbb nk ikot citerase sy ,,haha ,,ape laa ,, wah mmg peminat tegar awk neyh an ,, kah3

shar90 said...

hahaa.. dah kantoi... kekekekeee... mesti r minat,,, dia buat doodle naruto comel2... ehehee xD

gadismanja said...

@shar ,, haha ,, tak slh kan sy mirror kan tuh ,,ahaa,ttp yg same gak ,, hahahhahahahha ,, awk kan minat naruto ,,buat laa doodle naruto ,, yg comel2 ,,ahaha,,sexy ke ,,kah3 ,, buat petape gatal ,,

shar90 said...

muahahaa... lepas ni sbb ade yg mintak... aahhaaha.. buat mirror xsalah,,, copy bulat2 yg salah... ehehehe xD

gadismanja said...

@shar ,, haaaaahahahaha ,, kite takley nak slh kan org amek karya kita kalau mmg dah ade kat google kan,org juz search je ,, keh3 ,, jumpe,dyeowg amek laa,dye takkan nk amek taw sape punye pon ,, kan3 ,, hehe ,, wahhh tak sabar nak tgok ,,kah3

Shazwina said...

awyn dtg sinii. pinknyaa blog ni :D

gadismanja said...

@shaywina ,, hehehe ,, pink ehh ,,keh3

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

comelnya header tu..buat sendiri ke..=)

gadismanja said...

@saya memang suka menuliz :D
a"A buat sendry ,,sume lam neh buat sendry kecuali gmbar kartun sy amek dri google then ubah2 ,,