be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: conan ! conan ! conan !

Tuesday, 13 March 2012

conan ! conan ! conan !

huhu ,, ade org suroh aku lukis conan ,,
aku try je ,, sebenarnye aku takley lukis law tgok gmbar melalui lappy sbb
haha,,biase laa ,,aku tak nmpak laa garis2 dye ,,
jadi aku imaginasi sendry je ,,
tp tu pon tgok jgak gmbar uh takut keluar muke shinchan lak kunk ,,
hahaha

tgok laa ,,gmbar yg tak jdi ,,





ney antara lakaran yg tak jdi sbb yg seperti aku ckp tuh ,,
haha ,,lgipon ney tak tgok gmbar sbb mlm tdy abg nk pinjam lappy ,,
so mase mule2 wat aku lakar sikit2,
jdi yg lain uh aku yg men buat je ikot pe aku lakar mula2

haha ,
ney aku taktaw laa jdi ke tak en 



 ney aku focus sikit sbb baru buat subuh tdy ,, lepas solat je teroz capai kertas lukis ,,

haha ,, btw ,,sory gmbar blur ,,
gmbar yg tak jdi uh sepatot eh aku buang je ,, tp sbb nk buktikan aku tak reti lukis ,,so aku letak jelaa ,,aku mencuba apa yg aku mampu je ,, 2tahun woo tak melukis ,,k!bye 







14 comments:

shiema sufian said...

jadilah awak. shiema lagilah tak pandai melukis lansung. org lidi ja taw apepon kepp it up oke (:

Haruno Hana 하나 said...

takpe la tu :) praktis banyak kali, len kali jadi la ^_^

[ wanni ] said...

jadi dah tu, cuma gambar blur sikit, x puas nak tengok lama-lama , hikhik

wanni ada tag awak di sini :D

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-apit.html

gadismanja said...

@shiema ,,jadi eh,,hha thanks laa ,,sy tgok tak pon

gadismanja said...

@haruno hana ,, kan3 ,,lw praktis kan ,, tapi cex tanak pon

gadismanja said...

wani ,,haha ,, sy da ditag oleh org lain n dah join pong :)

shar90 said...

berbakat laa cex ah... sye pon buat entry psal budak ni gak... huehe ")

Detective Fiqa said...

hahaha cantiknyer cantik dr sy =.= :)

gadismanja said...

@shar ,, hahahaha ,, sama lak dok buat entry sal ney ,, syamira yg suroh cex buat ,,

gadismanja said...

@dfiqa ,, awk buat lagi cantik laa ,, sy buat pon cincai2 je sbb biase laa org pemalas mcm sy mane taw buat kemas2

Syamira Yahya said...

akhirnye emas yg tertanam tu kluar jugak ye. .hee ^^
lawa la cex ah :)

gadismanja said...

haha ,,takpon ,,nak tanam balik ney ,,hahahha

Niqi said...

sy peminat detective conan jgk....cuma skrng jrng tngk sbb mak x kasi....btw cantik akak lukis conan..

gadismanja said...

@niqi..hahaha ,,yeke ,, wahh ramainye minat conan