be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: aku nak buat jahat ,muehehhehe !!

Tuesday, 13 March 2012

aku nak buat jahat ,muehehhehe !!


hahaha ,, jahat giler aku an ,,
smpai nak buat2 jahat segala ,,
haha ,, bkn ape ,,
aku tgok budak2 SPM 2011 tak sabar nak tggu result keluar ,,
mase nak exam tuh punye laa tension ..
hahahaha.. da exam lak 

kah3 ,, ingat mase dlm dewan laa tuh ,,
betol ke aku jwb ney erk ,,tu jelaa kan lam fikiran..
hehe ,, relaks laa der ,,
pe kita wat ,tu laa yg kita dpt ..
law kita tak buat tak dpt laa kan ,,kah3 

ape2 sekalipon ,setelah berusaha kita tawakal laa kan ,,
ingat pada yg maha Esa ..
dye yg lagi mengetahui ,,
pe2 yg berlaku redha aje laa ,,
skunk sebok masing2 dok update sal 
nak kluar result ,,
mana kat FB ,twitter,blog(mana lagi,aku men ckp je ni)
haha ,, 
nnti bile da dpt result pulak kita dpt laa tgok situasi ni lagi
masing2 dok update sal result yg dorang dpt ,,
yg cemerlang tu punye laa bangga kan ,,
kosong je paper tu ,,ahaha,copy dari google je

tp yg kurang cemerlang tuh ,,


mcm2 ragam2 yg akan ade nnty ,,
caya laa ...

hahaha ,, ape laa aku dok membebel lagi ney kan ,,
pape pon ,gudluck for candidates SPM 2011 ..
wish me luck :)


4 comments:

Syamira Yahya said...

good luck. . ^^
*tgah cuak ni, huhu

gadismanja said...

haha ,,cuak ker
??

Detective Fiqa said...

ayooo. nebess u knoww

gadismanja said...

alolo ,,nebes2 lak ,, memey ler nebes ,,papepon kite kene terima