be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: WTF !!

Thursday, 22 March 2012

WTF !!

hahhahhaha ,, wtf ???? jgn ingat aku kurang hajar lak ,,
keh3 ,, what the funny ?? (kata2 BFF aku)
hehhee ,, tittle tak kena langsong..
hahahaha ,, aku ade wat doodle taw ,,
hehe ,, tp mcm biase laa ,, tak lawa kan ,,
aku bukan pandai pon mcm shar ,,
korang tak caye shar wat cantik cute miut ???
korang g terjah blog dye ,,
hehe ,, shar ,sory ,,,,,

haha ,, lawak siot ,, jgn gelak kan aku ehh ,,
mcm sexy je ,, haha

da laa ,, malu lak aku ,, 

k!bai assalamualaikum

8 comments:

Cik C♥klat said...

kiutnyee nak doodle satu boleyy? ^^

gadismanja said...

@cik coklat ,, nak doodle ??? doodle ape ??

shar90 said...

wooo~ seksi, menawan hati... hehee
cantek cex ah buat... hahaa
**sye bukan reti sngat... hahaha :P

gadismanja said...

@shar .. hahaha ,, awk boleh tiru doll ,, besh laa ,, sy tak rety :(

Detective Fiqa said...

comel gilerrr. :D lawa laa kawan ^^

gadismanja said...

@dfiqa ,, haha ,, tade laa ,, biase2 je ,,lawak ade laa

Cik C♥klat said...

nak doodle cam dia suka coklat n sambil pegang camera ok x hehe :)

gadismanja said...

@cik coklat ,, haha ,, amboiii ,,tgok laa kalau jadi ,,haha