be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: arghhh , benci + sedih

Friday, 6 April 2012

arghhh , benci + sedih

  aku on9 je blog tdy aku tgok kat cbox aku ,,


dfiqa tanye aku da cek PLKN lom 

time tu jugak aku p cek ..
korang taw ,, ape dye ?


perghhhh ,, hampe hati akuh ..
sedih je aku ,, bencik giler aku ,,

arghhhhhh ,, aku rase nak nangez je skunk ,,

lagi aku nk g cecepat lagi tuh aku kena g lelambat ,,

arghhhhhhhhhh ...............


p/s : bukan bermakna aku suka g PLKN

27 comments:

shar90 said...

alahai... dtp jgak ea.... ksian nya... jgn laa sedih2... xbaik x(

gadismanja said...

@shar ,, tak dpt laa ,kena kump ke3

Haruno Hana 하나 said...

try la buat rayuan.. sbb ada dgr K3 ni dekat bulan puasa atau something like that.. x sure :)

gadismanja said...

@haruno hana ,, takpe laa

Nurul Aisyah said...

eh? nape ni?
jgn sedih k..

saya kurang fhm?

angan-angan said...

sabar la ye sebab saya pun dapat kumpulan 3 jugak :)

gadismanja said...

@nurul aisyah ,, hehe ,, takpe ,, tayah paham pon takpe ,,mmg kebenyakkan yg bace entry sy akan tak paham ,, hehee

gadismanja said...

@angan-angan ,, oke3 ,, same laa kite kan

Detective Fiqa said...

hmm cex ah untunglaa boleh tangguh :( huhuhu sedihnyerr

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

sy dgnn bngge nyee nakk bgtao , taa penaa dpat PLKN . hehe :) WinkWink .

gadismanja said...

@dfiqa ,, alaa ,sy lagi nk habiskan awl2 ,, huk3

gadismanja said...

@ain sajee ,, hahahhaa ,, suke ler tuh

♥ Cik sHieMa ♥ said...

same la.. taon lpas pun dpt pglan 3.. geram gile..
tp tak pegi pun sbb smbug blajar..huhu..

gadismanja said...

@cik shiema ,, hehe ,, habis nnty da besar baru g ye ? hehehe

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

ekeke . suke lhaa jgakk . bb taa payah pkk sal bnde nih . btw , kakaq akq , dpt PLKN tapy smpay ari nih deaa taa pg pown :D

gadismanja said...

@ain saje ,, yeke ,, wahh ,, org tu tak carik ke ?

nazhirah mohmmad said...

cik hk nak sangat pegi :C

gadismanja said...

@nazhirah mohmmad .. sy pon nk pegi awl2 tanak g lambat2

sis92 said...

amboi lmbt nye..
sis dulu tk kena pun plkn haha

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

tade plakk . spupu akaq lg pwer . dah anak 4 taa pg pon PLKN . ekekke

gadismanja said...

sis92@huk3 ,,lambat kan ,, best laa sis tak kena

gadismanja said...

@ain sajee ,, wahhh ,akk leh laa sy ngelat mcm ni jugak kan ,,hehhehe

~~oOpEt~~ said...

jgn la sedih2 :(

gadismanja said...

@oopet ,, ye tak sdeh dah

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

hahhaa . ngelat lhaa bbyakk . akaq bhgie jaa taa dpat PLKN 2 :D

gadismanja said...

@ain sajee ,, hehehe ,, beshnyerrr

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

haha . dgnn pelik nye sy mngishtharkan sy berbngge taa dpat PLKN . haha