be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: arghhh ,, setelah lamanya

Friday, 27 April 2012

arghhh ,, setelah lamanya

hahaha ,, seperti biasa entry takde kene mengene ngan tittle ..
tp tol gak ,,lame gak aku tak update entry dok sebok tukar2 ngan org kan ,, 
hahaha ,, sebenarnye malas ,,

oke nak cite laa an ,semalam aku wat kek woiii ,,
kek coklat "moist"
muahahhahahaha ,,sepatotnye aku update semalam
tp disebabkan kepala aku pening teroz aku tak update ..

so pepagi ney aku update tunjukkan kek aku buat tuh ye ..

tadaaaa ....




amacam ,, nampak sedap tak ? hehe


selekeh sikit ,topping uh byk kot or cair ? dye kebawah dah


dap kan .. nyum3 


dirasmikan oleh ibu aku ,, hahaha


tp kek ney manis sgt ,, aku lak tak suke manis ,,
so aku mkn sepotong kecik je ,,
pahtu bg BF aku sikit ,, dye ckp sedap ,, hahaha,yelaa tu kan 

aku Buat neyh sorang2 je ,, 
terkial2 ,, hahhhahaha ,, kelakar je aku wat ..
kelam kabut ,,hamekkk ko ..
naseb aku kukus je ,law bakar aku tataw laa kan ,, haha

opss ,lupe nak ckp ,, ary neyh ngan esok aku takde kot ,, 
mesty rindu kat aku kan ,,**perasan**
hahaha ,aku nak p merisik someone jap ,,
leh aku jalan2 umah org ,,muahhahahaha ,,
aku g seremban ,so sesape yg dok semban nntykan kedtgn aku ,,
muahahahaa ,jgn tggu tol2 lak ,, hahhaa , tp kot teserempak aku try er tegor law brani ,, muehhehehehehe

babai ,,assalamualaikum

KALAU DAH BACA ENTRY NEYH,JUM TGOK ENTRY BWH

10 comments:

9n0L4 said...

amboihhh. nampak sedap. nnt buat lagi mesti lagi sedap. ;)

uncle said...

membakar jiwa uncle ......

!~ Dolly Auliya ~! said...

nampak sedap. asal coklat mmg semua sedap je rasa... hehehhe ^^V

Detective Fiqa said...

errr. sedapnyerr cex ahhh fiqa sukkaaaa kek coklatt!!! :D huhuh

sis92 said...

hadoi lapar balik dah ni :P
pos kt umah ok time kasih

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

waahh , coklatt ! sodapp nyoo !

Jai Sulaiman said...

sedapnya full coklat ni huhu

RochelMayMei said...

Salam ! Nice ntry . Saya ambik banner awk . http://rochellesecret.blogspot.com/ jum xchange banner ^^

Nurul Aisyah said...

nmpak sedap giler

gadismanja said...

@nurul aisyah ,,mmg sedap