be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: dah siap

Saturday, 21 April 2012

dah siap


NEW !!


aku tukar kan page ni

ke



korang nak tgok doodle2 yg dyeorg bg aku kan ,,
so korang leh tengok kat page ney ,, 
atau korang tekan je gmbar atas neyh ye 


okeh ,, da siap ,,
4org je kot yg nk tukar same aku ,, hehe 
takpe2 ,, mungkin yg lain tuh tataw kan nk bg aku ape ,,
hehehe ,, tp kalau nk tukar lagi ,,still boleh kot ,,
sbb aku da siap kan utk 4 org neyh ,,


ORANG LAIN TAK BOLEH AMBIL



NEW !!

utk sha




NEW DOODLE !!


utk ckj




utk priya




utk jai


utk ZR




NEW !!

tambah lagi 1 da siap utk hidayah@coklat




oke tu jelahhh setakat neyh kot ,,
aku taw tak cantik kan ,,
hehee ,,sory yerrrr ,, lagi2 kat jai tuh ,, muahhaha
aku tak rety wat doodle kai tdg ,, 

skunk tgh tggu balasan je ,, muahahhahaa

oke laaa ,sesape yg nak tukar2 lagi ,, gtaw erkkk ,, 
komen je kat entry bwh neyh ,, bwh neyh taw ..
 babai.. assalamualaikum

P/S : KEBANYAKKAN DOODLE YG AKU BUAT ADALAH CIPLAK REMAKE DAN AKU UBAH SEDIKIT ..



82 comments:

Jai Sulaiman said...

hehee ki tdg la :p

gadismanja said...

@JAI ,,muahahaha ,,,nk lagi ke ? sy try wat kai tdg yg comel sikit dri tu ,, muahhaa ,,

Detective Fiqa said...

comelnyerrr. jeles nii jeles :(

gadismanja said...

@dfiqa ,,hhehhehe ,, fiqa wat pon comel jugak laa ,, hehe ,, jgn jeles laa

zizie said...

waaa... suka la tengok yang last sekali tue.. comel...

shar90 said...

waa... cepatnya buat... ahahaa xD

-SUPERGIRL- said...

comelnyeee .. nak jugak ! hehe

deqwan corat coret said...

tengas aa ceq ah..nana suka sgt..comel betol laa.hihii..tharu niee..huhu..comel laa

Cik Kay Jue said...

nana dengan jai punya cantik! huhu.. jelez!

gadismanja said...

@zizie ,,thanks

gadismanja said...

@shar ,,muahahaa ,,mcm tak kenal je kan

gadismanja said...

@supergirl .. kalau nk kite kene tukar ,, nak ?

gadismanja said...

@deqwan ,,, hehe ,,thanks ,, sy tggu awk

gadismanja said...

@ckj ,,thanks ye ,, ckj tanak tukar2 ke ?

ZWAN SABRI said...

comey seyh.. geram2.. :)

gadismanja said...

@zwan sabri ,,muaahaaa ,, jgn geram2

Cik Kay Jue said...

nak... tapi ckj setakat ni tau buat 2 or 3 jenis doodle tu je.. kalau nak tukar pun ckj juz boleh tukar warna je.. huhu..

~~oOpEt~~ said...

cantik! :) pandai cex ah

gadismanja said...

@ckj ,, nk tukar ke? cex ah tak kesah pe2 pon ,, tp ckj nk doodle lagi ke ???

gadismanja said...

@oopet..thanks kak

deqwan corat coret said...

nnti kalo dh siap.nana bagi tau..tapi..takot tak cantek laa.malu lerr

Adek Dolce said...

Weee... Comel !! ngee.. tenkiu taw..

Syamira Yahya said...

wah comel2. .hehe ^^

gadismanja said...

@deqwan ,, hehee ,,takpe laa nana ,, kan cex ah tak kesah lawa ke tidak ,, hehe

gadismanja said...

@adek dolce ,, hehe ,, sesame

gadismanja said...

@syamira ,, hehe ,thanks taw awk

coklat susu said...

cantikkk nyerrrr...thnks awk ;)

EyA edamanhatiku said...

waa cmelnya..eya xpndai wat ne ermm

Khairunnisa' said...

I would exchange, but my work load has keeping me busy and I don't have free time to keep my hand busy with my illustrator ;_;

Nisa'

gadismanja said...

@coklat susu ,, sesame

gadismanja said...

@eya ,,try laa

gadismanja said...

@khairunisa ,, take your time

fiqah hamed said...

kalau nak macam mana? hee~ semua doodle chomel-chomel..geram.. =P

gadismanja said...

@fiqah hamed ,, law nk kita kena tukar2

fiqah hamed said...

tukar-tukar apa?

gadismanja said...

@fiqah ,, hehehe ,, tak paham ehh ,, cube bace entry yg bwh entry neyh

9n0L4 said...

kre okey dah ni dari tak tau buat langsung. ;)

gadismanja said...

@9n0L4 ,, kan ,,oke laa kan

Cik Kay Jue said...

cex ah... hehehe.. ckj da buat da doodle.. tapi malu la nak tunjuk kat cex ah dan nak buat entry fasal doodle tu.. huhu.. kepala dia besar.. huhu.. da jenuh da ckj adjust.. last2 berserah je.. huhu..

gadismanja said...

@ckj ,,jd ,, ckj nk doodle pe

Cik Sweet Pea said...

ok..this is so cute...

gadismanja said...

@cik weet pea ,, thanks

Malyhah Eyna said...

wow comel yew ....doodle

Cik Kay Jue said...

nak ni dia cex ah... serius ckj malu nak buat entry fasal doodle ni.. cx ah ambil kat sini ea.. http://i302.photobucket.com/albums/nn81/frendly54/s.png

gadismanja said...

@malyhaheyna ,, thank ye

gadismanja said...

@ckj ,,oke , hehhee ,, ckj nk doodle pe ?

Cik Kay Jue said...

ni dia da letak nama.. maaf tau kalau tak nampak..http://i302.photobucket.com/albums/nn81/frendly54/s-1.png

urm ckj mau doodle muslimah yang tgh duduk boleh? kalau susah cex ah buat la apa doodle pun.. janji muslimah.. :)

gadismanja said...

@ckj ,,thanks ye ,, oke ,, cex ah try ye ,, tp spt kat atas tu ,, cex ah juz remake n ubah je

Nora Karim said...

cantik2... :D

Cik Kay Jue said...

it's ok tak pe.. ckj punya doodle kepala besar kan? huhu

gadismanja said...

@nora karim ,, thanks ye

gadismanja said...

@ckj ,, hehe ,, da siap ,, doodle cex ah lagi kepale besar utk ckj uh ,, tp uh jenis chibi mmg pale besar ,,oke kan

Cik Kay Jue said...

hehe.. thanks cex ah.. :)baru ckj tau ada yang jenis chibi.. hehe... boleh ckj buat yang kepala besar lepas ni.. hehe.

gadismanja said...

@ckj ,, hehe ,, oke ,, lepas ney leh laa wat kepale besar ,,comel ape kepale besar kan

Cik Kay Jue said...

hehe.. ok apa doodle cex ah.. comel.. ckj tak tau buat doodle dudukk huhu.

gadismanja said...

@ckj ,, cex ah pon tataw ,, tp men wat je ,, hahaha

lyana kamal said...

comel comel lahh! nak jugak :(

gadismanja said...

@lyana kamal ,, nak boleh ,, tp kena exchange laa

Linda Wahed said...

cantik...
Nk jugak..
tpi kaknda tak pandai nak buat doodle2 chomel camni.. ^_^

gadismanja said...

@linda wahed ,, tak comel pon takpe kak

Detective Fiqa said...

tuu diaa. hahaha comel2 jee doodle yg awak awak semua buatt :D

gadismanja said...

@dfiqa ,, hahaha ,, yg dyeowg wat tu yg comel kan

★ aIsyaH ★ said...

wah..awak sangat hebat..sy tak pandai..sedih..haha.. :)

gadismanja said...

@aisyah ,, thanks ,, hahaha ,, hebat ke >?

★ aIsyaH ★ said...

hebat la..bukan senang nk buat kan.. dpt buat even satu kire hebat taw..ehe :)

gadismanja said...

@aisyah ,, hahaha ,, thanks ,, semua org oleh buat ,, so semua hebat

teha said...

sume comel ! :)

gadismanja said...

@teha ,,thanks

★ aIsyaH ★ said...

hihi..betul la tukan..cume nye kehebatan sy xterserlah ag..
[kn dah perasan]..ehe

:)

gadismanja said...

@aisyah ,, hehe ,,awk boleh buat kan

★ aIsyaH ★ said...

kalau buat2 b0leh b0leh la..
tp bl0m tentu jdik..ehe :)

gadismanja said...

@aisyah ,, try ler ,, nnty leh exchange ngn cex ah

Sally Yatiey said...

comelllllllllll :D hehe

gadismanja said...

@sally yatiey ,, thanks yep

9n0L4 said...

pandainye die buat. cantikkkkk. ;)

gadismanja said...

@9n0L4 ..thanks

Nurul Hayati said...

cantik.. macam mana kalau saya nak jugak ??? :)

gadismanja said...

@nurul hayati ,,law nak kita kena tukar laa nak ?

Nurul Hayati said...

hihi.. takdelaa.. just kidding.. saya tak pandai la buat doodle.. awak lain laa. tererr.. :)

gadismanja said...

@nururl hayati ,, takde laa terer mane

BudakManje said...

akak edit kat photoshop cs5 kan? akak bagi link boley? saya nak download photoshop tapi bile sye download, bkn photoshop keluar tpi paint.net keluar... tq.. kak cex ah..

CAPITAL A said...

hey :) macam mana buat . comellah ^^ tertarik hehe