be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "jum tukar hasil kerja kaki tangan dgn cex ah"

Wednesday, 18 April 2012

"jum tukar hasil kerja kaki tangan dgn cex ah"


muahhahaa ,, oke2 ,,sory2 ,,mule dah mud giler sy ..
oke2 ,, awk2 ,,meh dok depan sy 
sy nak ckp something ..
jum tukar hasil tgn awk ngan sy nak ?

cara dye mcm ney ,,
kita tukar hasil tgn kita ,,
sy buat utk awk,awk buat utk sy ,,
amacam ,set ??

doodle yg akan sy buat utk awk :
= coment entry ni 
= nk doodle mcm mana (anime/kartun tanak) taknak tiru susa
= mksodnye,nk gurl,boy,pondan ke ? ade eh ,,hahaha ,, atau yg cmne korang nk laa
= kalau nk tambah pe2 leh tp sy tgok dulu mmpu tak sy wat
= 1 doodle je

apa yg awk perlu bg sy
= doodle karakter mcm cex ah (tak same pon takpe tp karakter mcm sy)
atau
= apa2 hasil kerja awk
=yg penting mesti ade nama sy supaya takda org lain leh amek

senang je ,, jum laaa ,,kita tukar2 ,,
dpt mengeratkan silaturahim dan juga saling appreciate
hasil kaki tgn korang .. jum laaa


lepas da siap hasil kaki tgn korang tuh,korang wat 1 entry tok "bende" tu then 
coment kat entry neyh jugak link entry "bende" uh ..

doodle yg sy buat akan ikot turutan org yg coment ..

tak cantik pon takpe asal kita tahu cara utk hargai ..

nnty sy wat 1 page hasil korang bg kat sy ..

bye2 laa ,, jum erkk join ,, jummmmmmm

44 comments:

Jai Sulaiman said...

nk join blh x nk bt org lidi2 hahaah

Cik Nanard said...

nanard xpndai buat doodle . hihi ^^

gadismanja said...

@jai ,, boleh je

gadismanja said...

@cik nanard ,, tak kira laa doodle ke ape ke ,pape je ,,jnji kita tukar n bende uh hasil nanard yg buat jum laa

Haruno Hana 하나 said...

selamat bersegmen :)

gadismanja said...

@haruno hana ,,jum laa

Detective Fiqa said...

ohhhmannn. fiqa tak pandailahh nak buat doodle mcm mna? hahahaha

gadismanja said...

@fiqa ,, buat jeler ,, pape pon ,, lukis pon leh ,, tak kisahh ,, jum lerr

Nurul Aisyah said...

saya pernah buat doodle sekali jer...tp x secantik mcm kamu,Shar atau kak wani buat...huhu..x reti nak kaler..lagipun sekarang ni saya ada exam..nnt kalau sy stuju nak tukar (art trade)...lambat lah nak bg kat cex ah...huhuhuuhuhu

gadismanja said...

@aisyah ,, lmbat pon takpe

coklat susu said...

dri cntik doodle tu trus huduh klau sy yg bt..hihi ;) tgk ah sy try bt kt awk k ;)

gadismanja said...

@coklat susu ,,muahahhaa ,, nape sume nye nk try je buat ,,korang tanak doodle eh ? alhamdulillah senang aku ,,muahahhaa

shasha said...

ala..sha xreti nk buat doodle..doodle yg sha pnh buat..burukk sgt smpai xsggop nk tgk

Cik Kay Jue said...

ala... nak join juga.. tapi kita da main tukat2 da kan? hhuhu..

gadismanja said...

@shasha ,,jum laa,boleh je tak kesah

gadismanja said...

@ckj ,,jum laa ,,tukar bende lain pulak ,,muahahhaa

shiema sufian said...

Alaaaaaaaaaa, shiema tak pandai buat dudel

shar90 said...

waa... nk buat art trade rupenya... ajak r cik wani skali... dia power.. hehehee...
saye buat lambat... hehehe xD

gadismanja said...

@shiema ,, jum ler,,wat je pape

gadismanja said...

@shar ,, sape nk suro awk buat doodle ,, sy da dpt doodle dri awk ,, haha ,,sy nk lain ,,kah3

Cik Kay Jue said...

ckj tak tau buat benda lain.. huhu.. tak pe la.. ckj tengok2.. je.. hehee..

gadismanja said...

@ckj ,, alaa nnty try ler wat bende lain ,, le ler

deqwan corat coret said...

dodle nana xcantekk..mcm doodle jerawat nana ari tu?/nak ke ceq ah??ahahha

gadismanja said...

@nana ,, nak2 ,, jum ler

deqwan corat coret said...

nana nk y comel2..mcm hello kitty gitu..keh2..

gadismanja said...

@nana ,, muahahahaa ,, oke ,, cex ah buat ,, tp tak lawa or tak jdi jgn marah ea sbb cex ah tanak tiru kartun sebenar ehhh

Jai Sulaiman said...

nak doodle muka cex ah :P

gadismanja said...

@jai ,, muahaha ,, yeler

Jai Sulaiman said...

hahahaha

gadismanja said...

@jai ,,lempang taw laa

ZulhilmiRosnin said...

sila lukis apa2 nanti saya balas dengan contengan cakarathon ek. haha!

gadismanja said...

@zulhilmirosnin ,,oke ,, ee

Adek Dolce said...

sy nk doodle ELMO.. ngee :P blh kn?
pastu letak nme asyraff dolce k kat situ..kecik je.. hihi

Ni sy bg kat Cex Ah.. :D
http://adek.lunardolce.net/2012/04/1st-time-try-doodle.html

gadismanja said...

@adek dolce..oke

coklat susu said...

@cex ah tgk sini taw http://hidayahlatif.blogspot.com/2012/04/my-first-doodle-to-her.html
haha siyus huduh..soe eh :)
btw nk request doodle girl yg pkai tudung ah..hihi

gadismanja said...

@coklat susu ,, ok ,, nntikan kemunculan nye ,,hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

nk joinnnnnn tapi x pandai la wat doodle
cik eyla da try x jd kahkahkah xde seni kata kn hehe

gadismanja said...

@cik eyladilla ,, hehehehe ,, tak jadi pon takpe laa ,, sy tak kesah lawa ke tak ,, ce try wat mende lain dulu

lyana kamal said...

hehuuu. okay okay! im tryin' :D

gadismanja said...

@lyana kamal ,, oke ,, pape hal gtaw eh

sHaR!Na eLyaNa said...

sha xpndai buat doodle la :(

gadismanja said...

@sharina elyana ,, hehe ,, kalau tak pandai wat doodle sha mesty pandai wat lain kan ,, so bg je pape kat cex ah ,, hehe

sHaR!Na eLyaNa said...

oh..ok..nnt sha fkir apa nak br emmmm..hehe

gadismanja said...

@sha ,, oke ,, sy buat doodle lepas dpt kepastian ye