be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: perangai buruk blogger ,, !!

Wednesday, 11 April 2012

perangai buruk blogger ,, !!

hey u ,, u laa ,, i ckp ngan u ,, 
i nak ckp something neyh ,,
nape u cari keuntungan dgn menipu ,,
bende ni jdi kat i bukan sekali 2 ..
tp dye dtg sekali byk ,,
hampeh betol sape yg buat tuh ,,

taw asal aku hangin je ngan blogger2 mcm neyh ,,
da laa pakai link churp2 ,,erkkk ,,
sengkek sgt ke korang hah ,semate2 nk dptkan duit dri bende tuh ?
(jahat mulut aku,sory,aku mmg geram giler)
yeah sedap mulut aku je ckp korang sengkek ken ,
aku pon sengkek gak weyy ,nk dpt kan wet ingat senang ke hah ?
tp takde laa aku buat mcm tuh kan ,,
churp2 pon aku takde n aku tataw pon pe bende uh ,,
aku pon tak teringen nak buat sbb aku tanak pon susah kan korang an ,,

lg pon blog neyh juz suke2 takde nk amek wet mane2 pihak pon ..
kalau aku buat something pon aku buat ngan ikhlas laa wey ,,
korang taw tak ? setakat korang BW guna link churp2 korang tuh
smpai bile pon kot takde org leh balas balik kunjungan korang ..
hamak sangat kan ngn pendapatan smpingan tuh .. 

ni adalah 1 penipuan taw ,, jenayah neyh ,,
(hahahhaa)
da laa mud aku kureng je hari ni ,so lu org kasi hangin lagi sama wa ..
elak aku tak bw lagi je ,, ney laa wat aku belapik2 menjadi pemalas ..

da laa ,bg sesape yg pernah wat n selalu wat tuh ,
korang tak pikey ke ? bile korang wat mcm uh org maki2 korang ??
sumpah2 korang .. erghhhhh ,, da laa wey ,stop laa ,,korang p laa tekan bebyk iklan2 dorang tuh tok blas lek pe korang wat tuh kan ,, (suroh wat kebaikan)

and bg yg belom wat ,jgn sesekali mencuba ye ,, 
heehe ,, amalkan sikap fikir tentang org lain ..

terima kasih ,,

nota kakitgn : aku pazti sape yg selalu wat tu akan terasa n mule ler nk kutok2 aku ,wey jgn bg pahala kau kat aku ,, lebih baik kita kumpol pahala sesame lagi baik kan ,,k fine sory lau kau terasa ,,aku mintak maap

update note : aku baru je buat entry pasal neyh ,korang p tgok cbox aku ,nickname tetamu ,,
amboii hang mmg mrh giler2 kat aku ke ?
weyyyy,tobat ler ,,,wat aku ase nk marah2 je ,, aishhhhh
aku baru tuliz entry lagi tuh menjadik2 lak kan ..

assalamualaikum

24 comments:

anNaqia said...

tak suke jugak org macam ni. haish~

: akifasyalurun : said...

spam jerrr itu bloggerrr . grrrrr >.<'

gadismanja said...

@anNaqia ,, kan3 ,,

gadismanja said...

@skifasyalurun ,,, huh ,, law dpt url nye oke gak ,, ken

DRceria said...

naseb baik DRC ni baik kan..???huhuhu :P

Detective Fiqa said...

hahaha . waaa pun banyak marah kott dgn si Sengket ni. waa pun terkene jugak ==" walaupun wa dah bagi amaran. agaknya bengap sgt nak baca amaran tuu =="

Nurfatin said...

hurm , sama jugak , tak suka sangat orang macam tu sebenarnya , nak buat sesuatu biar lha ikhlas bukan harapkan balasan

gadismanja said...

@drc ,, hahaha ,, baik ye ,, ahaha ,suke perasan

gadismanja said...

@dfiqa ,, kan3 ,, manyak langsi laa itu olang ,, gila apa

gadismanja said...

@nurfatin ,, betol tuh buat sesuatu kena ikhlas ,,

sis92 said...

muahaha kena sama cm sis ye..
sis selalu kena jugak..tp klu nk elak terklik, jgan klik terus pada nama dia..hala cursor dulu tengok klu churp2 ke says ke tkyah klik.

gadismanja said...

@sis,, sis nye cbox lain ,,takpe2 ,, nnty sy tukaq cbox lain ,,

CikMunBlogger said...

mun pun banyak kali jugak kena . tapi tertanya tanya jugak , halal ke duit tu kalau nanti dye cash out . sebab dye mcam tipu kita . memang tak suka orang macam tu . mintak laa elok elok kalau nak suruh klik pun . nie tak , taw nak menipu jea . ish ish ish ! :P

gadismanja said...

@cikmunblogger ,, kan3 cik mun ,, sy pon pkey mcm uh jugak ,, tu menipu same je kan

teha said...

eh awk , kite pon selalu jumpe dgn blogger camgitu.. bg jee laa link blog die , bkn ssh pon kan.. hehe :)

gadismanja said...

@teha ,, betol tuh ,, tp kali ni tol2 melampau laa kan ,,

NaJwA MaJiD said...

cex ah , tengs buat kan wawa header . wa nk guna ! [:

wa ambil eh . hee . sayang cex ah !
jgn marah-2 , nnt cepat tua . XD

gadismanja said...

@najwa majid ,, hehehe ,, amek laa wa,khas tok wawa ,, hehehe ,,

marah laa bkn sekali je dtg ,,ney dtg bertalu2 sekali byk

M@W@R Q@SeH said...

ade je kena cmtu..bkak2 link churp2...ermmm

..cik hana.. said...

kehkeh...hana tgk dulu link kat tepi tu sebelum klik , kalau nampak jer link cari pendapatan tu memang jangan harap la nak klik...kehkeh

gadismanja said...

@mawar kais ,, mesti geram kan

gadismanja said...

@cik hana .. law pakai shoutbox leh laa ,, nnty laa tukar pakai shoutbox balik

shar90 said...

muahahaa... sye slalu check link tu dlu sblom click,,, trutama name yg xkenal... heheehee xD

gadismanja said...

@shar ,, hahahhaa ,, geram taw tak ,, takpe laa lepas neyh nk pakai shoutbox balik laa ,, senang sikit cex ,,law cbox ,,erghh ,byk keje