be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: reply entry member

Thursday, 12 April 2012

reply entry member

hello assalamualaikum
meh2 nak cite ,, suke bace entry teha
so nk reply entry dye yg ni

1 ) ' aku tak layan k-pop nie , ntah pape jee ' . tapi kau layan jugak drama n reality show dieorang .
aku layan sbb semua org sebok dok ckp pasal kpop(aku perlu tahu jugak)(tanak jd katak bwh tempurung)

2 ) ' aku benci justin bieber ! gay boy ! ' . tapi kau admire jugak lagu die , muke die yang comel tu .
sbb aku rasa die je paling ensem kot

) ' ingat buat muke duck face tu comel ke ? ' . tapi kau like jugak sebab tengok girls tu cantik .
sbb mmg comel

4 ) ' aku prefer yang pakai tudung daripada yang freehair ' . tapi kau double like pic girls yang freehair .
sbb aku tak freehair ,so aku lihat kecantikkan org lain yg freehair

5 ) ' aku benci orang yang suka menipu ! ' . tapi kenkadang kau pon menipu jugak .
aku menipu ada sebab

6 ) ' ntah pape pakai tudung camtu . ingat comel macam hana tajima laa tu ' . tapi kau dengan bersungguh-sungguh jugak nak pakai cam gitu
sbb aku ikut perkembangan zaman

7 ) ' bajet hotstuff laa tu ! ' . tapi kenkadang kau pon bajet hotstuff jugak .
sbb aku tak sedar aku ter"bajet"

8 ) ' aku tak approve budak yang aku tak kenal ' . tapi kau approve jugak bila tengok budak tu cantik / hensem .
sbb aku akan mulakan perkenalan kami

9) ' aku benci baca status orang yang nak emo jee ' . tapi kau pon pernah jugak post status yang macam tu.
 sbb aku nak luahkan perasaan

10 ) ' oke , mase untuk meremove orang yang aku tak kenal ' . tapi lepas tu kau approve jugak orang yang kau tak kenal .
sbb aku cuba utk mengenali org tuh

hahhaha ,, gedik kan aku ,, nk reply2 lak ,, hahaha ,, btw ,g laa tgok entry dye ,, bernas betol pemikiran kwn kite ney..ehhehehehhe ,,, mmg betol ape yg dye ckp tu kan ,, bg setiap 10soklan tuh ,, aku reply ayat yg belakang tuh oke ,, hehehhee

bye assalamualaikum

20 comments:

teha said...

hahaha ! pandai laa budak nie.. siap die reply lg ape yg org tulis..

karen said...

katew follow , dimana ya ?? hahaha

gadismanja said...

@teha ... hahah ,, suke2

gadismanja said...

@karen .. hah ? nape tak di cbox ??

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

wakakka . sewel dax nihh !
bole lakk maen rply2 .

gadismanja said...

@ain sajee ,, hee ,, mmg sewel pon ,, hahahahahhahaha

Detective Fiqa said...

hahahaha. okay fiqa tergelak =="

shar90 said...

erggh... justin bieber.. ahahaa xD

gadismanja said...

@dfiqa ,,haha ,, sy tak gelak ,, hahaa

gadismanja said...

@shar ,,ahaha ,, sy tak penah minat langsong justin bieber tuh ,,kah3

sis92 said...

muahaha jawapan terbaik boiboiboy tau

:D

gadismanja said...

@sis ,,hak3 ,, saje je bosan

Lynn Analya said...

haha..kelakarlah awk ni ;)

gadismanja said...

@lynn analya .. hehe ,, kelakar eh ? hehhehee ,le masok rajalawak tak ???

~~oOpEt~~ said...

yeke mcm tu? haha

gadismanja said...

@oopet ,, hhahhaa ,, tataw ,,

najibah('; said...

hahaha , baguss betul . suka entry nie :D

gadismanja said...

@najibah ,, haha ,, bagoz ? ape yg bagoz tu syg

Camy Alya said...

hihi. betul betul betul ^^

GadisDoodle said...

@camy alya ,, hehe ,,betol ke ?