be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: sape punye neyh ??

Sunday, 15 April 2012

sape punye neyh ??

hahahaha ,, da siap da sume yg korang nak ,,
arghhh ,,penat ,,

jap3 ,, follower ke 444 ,, wahhh so beautiful ,, tp bf aku ckp 4 tu mati .. erghhh
tah hape2 tah .. oke lerr ,, amer .. dye ler follower uh
ape lagi ,, terjah3 ,, hehehe

PERHATIAN!!
JGN AMBIL UTK ORG LAIN PUNYA 
TERIMA KASIH

1st nak bg kat dfiqa
lama da nk bg ,tp tade idea laa ,,
sory ye law tak lawa


pahtu nak bg ckj
ckj nk muslimah,tp neyh jenis yg biase2 je ,,
tak rety wat yg betol2 solehah


pahtu utk shar
shar nak naruto ,, hahahaha


sory ,word tu sebenar eh ade effect ,tp tah laa ,, hilang lak effect eh ,malas nk betol kan ,teroz cacat karya akuh ,,hampehh (mud down)
nah da buat 1 lagi yg ade effect ,, tu pon mcm hampeh gak kan,, arghhhh


laz sekali , aku wat utk semua org yg syg ,suka , sama cex ah ..
ahahahhahaha ,, gelik je

ini untuk semua ,, ambil2 (ade ke nak ?)
siap ade muke cex ah lagi kat baju tuh ,, 
hahahha
kalau nak yg lain amek kat entry bawah neyh ,,
hehe

ps : sory aku kaler terkluar2 ,, kalau korang rajen korang padam ler ye ,,
ampun2 ,,aku mmg tak pasan ,,hahahhaa ,, sory ,, mlz nak edit lek,tp kalau betol korang nk aku tlg editkan balik,gtaw ,aku buat yer ..

kay bai assalamualaikum



12 comments:

shar90 said...

wooooooooooooo~
cex ah!!! lawa sngat, siyes lawa...
sye pon xpernah buat doodle naruto... ehehee
dah la cex ah buat cepat, comel plak tu... shading dh pndai buat... hehehe
terbaik... detail je
maceh byk2 tau cex ah....
eheheee xD

gadismanja said...

@hahahahha ,, shar ,, haaa ,, kate ciplak ,, mmg tiru sebijik laa ,, shadow2 pon sume tiru sebijik je ,,
sesame ,, eh sy adeletak lagi 1 tu taw

shar90 said...

heheee... buat susah2 jew... yg xde efek pon dah cukup baik... nanti sye letak same ngan doodle2 sye yg lain... hehee xD
maceh tau :)

Cik Kay Jue said...

Thanks cex ah.. terharu pula.. nanti ckj buatkan cex ah sticker nak tak?

gadismanja said...

@shar ,, hehehe ,,oke2 ,,sesame

gadismanja said...

@ckj . nk buatkan cex ah sticker ??? nak3 ,, hehe suke2

Cik Kay Jue said...

hehehe.. Alhamdulillah cex ah sudi.. hehe..

ok cex ah mau warna apa, nak bentuk apa, nak tulis apa pada sticker tu.. dan kalau boleh cex ah bagi ckj 1 karton untuk letak kat sticker tu.. ok? :)

gadismanja said...

@ckj ,, oke2 ,, nnty cex ah gtaw ckj oke

Cik Kay Jue said...

Alright... :)

gadismanja said...

@ckj ,,oke

Detective Fiqa said...

wahhhhh!!! comelnyerrr. :D macehh cex ahh. comel comel :D hehehehe. comellahh suka sangat2. thanks cex ahh. sayang kat cex ah bebanyak :D

gadismanja said...

@dfiqA ,, YEKE ,, hehehe ,, wc ,, syg fiqa jugak