be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: benci i ! benci i !

Wednesday, 23 May 2012

benci i ! benci i !

hahahaha ,,
nampak tittle tu ?? cuba sebut 3 kali ,,
oke 1 2 3,, sebut dgn nada gedik ye ,,ahakz ..
benci i benci i benci i ..

muahahhaa ,,korang buat ke ???
terbaikkkk boboiboy ,, ehehhehe

tade laa aku nk cite sikit ,,
tdy aku g pasar ikan nk beli kerang ngn taugeh ..
mase g uh oke je aku ,,
hehe ,, dpt mkn angin lagi ,,
muahhaha ,,biase laa naik moto kan ,,sorang2 lak uh ,,
so ngn org sekeliling yg agak tak ramai ,,
mcm2 aksi aku leh wat ,,**aku tipu ,,
hahaha..
tetibe time balik uh pulak ,,
cehhh potong stim betoi laa mamat neyhhh ,,

mase otw aku balik , depan aku ade kereta ,,
so moto mamat 2eko neyh dye dari simpang ,,
hahhaa,dye da klua dulu ,pahtu dye slow kan moto
then da lepaskan kerete uh baru laa dye jalan kan ,,

nk di ikutkan cerita ,,
aku follow jelaa mamat neyh ,,
malas laa aku nk potong dye ,,
tak pasal2 aku kene follow sampai rumah kunk ,,
hahhaa ,,

mule2 mamat 2eko neyh tak perasan aku taw weyhhh
haha,last2 mmber dye yg depan pandang belakang ,,
adoyy,lam aty aku ,,asal laa dye pandang neyh weyyy
aku pon wat2 muke bangang je konon2 bace mcg ,,
padahal takde sape pon mcg ,, hahaha ,,
malu sebenar ehhhh ,,

pahtu kan wey ,,mamat 2eko sengal neyh kan ,, muahhahaa
dye masok simpang ,mase masok simpang uh dye bg isyarat tgn ,,muahahhahaa
kalau sorang je bg takpe weyyy ,neyh dua dua sekali ,,
aku nk gelak je atas moto uh ,tp aku cover je ,, hahahaha
padahal signal ade ,, saje ler tu nk tarek perhatian ,, hahaha
langsong tak class ..

pahtu an wey ,paz masok simpang uh ,,
dye bwk moto slow je ,,
adoyyy ,nyirap je aku an,,
aku da laa follow dye ,,
so aku pon slow jelaa bwk ,,haha
malas potong ,, **mcm aku ckp tdy**
tp aku nk g kedai jap nk beli kiub pati ayam ..
hahaha ,nk tak nk terpakse gak aku potong ,,
hahahhaa,sbb kedai sebelah tuh ,,
mase tgh potong eh uh laa ,,
mamat yg depan ckp ,,wak nk nom tepon
arghhh ,, aku ngan muke bangang je wat tataw ,, hahahaha
so ,aku da benty kedai beli uh ,,then aku gerak balik ,,
aku selisih ngn mamat 2eko tdy ,, hahaha ,, nasib laa selisih je ,,
law follow dye lagi kompom ikot aku pai umah ,, hahhaa
mamat uh senyum je ,, aku lak muke dah mcm org berak lam slua je ,, hahaha
muke bangang je wat tataw ,, ahhahahaa

weyyy ,,kita 1 kawasan laa weyyy ,,
tayah laa usha2 ,, aku kenal sgt lelaki kat kawasan sini ..
hahaha ,, lagi pon aku bukan mcm awek2 korang dulu tuh ,,
lagipon aku kan da ade pkwe ,, budak sini jugak kan ,,
hahha ,,tah2 kau pon kenal kan pkwe aku cume kau je tak kenal
sape awek dye ,, tp mustahil tak kenal ,,
hahaha ,,sbb aku ngn dye lame kot weyyy ,,
hahahaha ,,
yg aku pelik mcm mane laa dye leh usha aku ,,
padahal aku siyesly muke cm tuttttttt je ..

oke2 ,, bg korang blogger2 yg kenal ngn aku2 taw korang tak kenal aku kan ,,
so aku nk ckp laa ,, aku mmg tak cantik ,,
hahhaa ,, tp tah laa ,, bute kot mamat tuh ,,
kot2 saje je nk guraw sende ngn aku ,, muahhahaha
hahhaa ,, ke kesempitan dah bro ,,
takdeawek lain lagi lam dunia ney kau nk cari aku ,,
hahhaha ,,lawak laa ,,
smpai rumah aku asek gelak je pasal wat signal tgn uh ,,
hahahhahahaha ,,

dah laa ,, babai ,, saje je nk share kegirangan hati aku ,, hahahaha
sbb ade org wat lawak depan mate aku ,, hahaha

14 comments:

shar90 said...

hehehehee... biase letew.. lelaki suke gurau,,, hahahaa xD

gadismanja said...

@shar ,, hahaha ,, lawak ar dak uh ,,

sis92 said...

hoho kena ngurat leteww

♥ Ain ♥ said...

haha . klo akaq lhaa kaq , klo drang usik akaq , kompom dahh kne maki hamun dah . haha .

zera eira said...

wahh. kne usha lahhh dia! :)

gadismanja said...

@sis ,, hahaha ,, kelakar kan

gadismanja said...

@ain ,, hahaha ,, dik malas layan ,, tu wat muke bangang je tak amek taw ,, hahaha

gadismanja said...

@zera eira ,, hahaha ,, takde laa tuh ,, budak2 bujang saje je tu

Syamira Yahya said...

haha, lawak la. .
eh mst cex ah lawa klo x, xkn dorg nk ngorat. .hee ^^

gadismanja said...

@syamira yahya ,, hahhaha ,, yeke ,, haha ,,tade laa ,,bak kate bf muke da matang kot , hahahaa

Romeo Laut said...

kira ok la signal tangan... bukan kaki. hahah.

gadismanja said...

@romeo laut ,, haha ,,kelakar laa

nadzirah abdullah said...

insyarat tgn yg lawak..hakhak

gadismanja said...

@nadzira abdullah ,, haha ,, kalau awk tgok kompom gelakkk ,,