be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: ++ hyep sume ++

Monday, 21 May 2012

++ hyep sume ++

assalamualaikum semua ,,
hye ,, lama kan sy tak post pape ,,
hehhee ,, sbenarnye tah laa ,,
mud sy kureng je ,,
bukan setakat nk post entry je ,,
nk bw pon malas ,,
so saje2 post ,,
tahu dah ,,bukan ade yg kesah pon ,, hahahha
takpe ,, saje je nk bersihkan sawang2 lelabah kat sini .,,
hahahha ,, sy tipu ,,
ehhh ,,perasan tak sy gelar diri "sy" ??
hahaha ,, sesaje ,, buat2 manje ,, **erk**
adoiiyaii ,, takde modal larhh nk tulez entry ,,
nk buat doodle lagi laa ,,
bukan org suke pon doodle aku ,, hahaa
hampeh je ,, opss ,, sy gunakan "aku" laa ,, hehehe
hehehe ,,
oke laaa ,, bosan laaa ,,
kalau ade yg sudi bace entry neyh,,
coment laa ,,ape sy perlu buat ,,
help me pless

11 comments:

♥ Ain ♥ said...

laa . akaq engt keq deqmin dahh pegi plkn . maty2 akq pkk !! adeh bdak niyh laaa .

coklat susu said...

ingt dh smbung stdy

shar90 said...

hehee... sye pon mcm tu, xde idea nk update ape... jln2 jelah keje... hahaa xD

gadismanja said...

@kak ain ,, muahhaaaha ,, lawok2 ,, kite g plkn kump ke3 laa syg ,, hehehe ,, frust menonggeng je skunk tak dpt ipt ,, hahha

gadismanja said...

@coklat susu,,tu laa pasai ,, haha ,, sebok dok carik ipt laa skunk neyh ,, hahaha ,,

gadismanja said...

@shar90 ,, hahhaa ,, awk ok lagi nk lagi jalan2 ,, sy neyh ,, hahaha ,,pemalas tahap gaban ,, hak3

Syed Salleh said...

selalu lah post iye :p

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

gadismanja said...

@yed salleh ,, yeleee

Syamira Yahya said...

haha, sye buat entry time ade idea je. .hee
btw sye doodle2 tu. .hee

gadismanja said...

@syamira yahya ,,haha yelaa tu kan

9n0L4 said...

rajinkan diri anda. ;)