be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: mcm2 aku nk cite wey !! mai3 ,,

Sunday, 27 May 2012

mcm2 aku nk cite wey !! mai3 ,,

hahahhaa ,, giler dah aku ,, monen je ,,
kah3 ,, panas kan hari ni ,,
td aku klua beli barang taw wey ,,
pahtu aku jmpe a.galak ..
korang kenal ???
alaa yg belakon dlm gerak khas tu ,,
jd sarjan misai uh ,,
hak3 ,, tak kenal jugak ,,
meh aku tampal kat dahi korang gmbar eh ,,



ade nmpak ,, kan macho uncle tu ,,
hehehhee ,, aku perasan dye pon sbb aku nmpak misai n tahi lalat dye yg sweet tuh ,,
hak3 ,,ape laa aku ni kan ,, smpai cmtu skli boleh cam ,,
dye nk beli blender (tol ke aku eja) hahaha
da laa lupe kan pasal a galak neyh ,,

jap eh ibu pggil ...

haha ,, dah3 ,, smbong balik ..
oke3 ,, korang taw ,, aritu aku demam ,,
hahaha ,, sengal2 jek aku ni ..
sean aku ,, mlm uh takleh tydo sbb selsema ,, haha
now selsema aku da oke da ,,
cume aku batuk terok sikit ,,
sakit tekak aku ,,rasa nk tekeluar je anak tekak ni ,,
mudah2an aku cepat sembuh ,, aminnn

hahahhaha ,,, lagi3 ,.,
korang nmpak tak perubahan blog aku ??
mesti nmpak kan ,, oke tak ea ,,
aku menyirap je ,, aku pandang tak cantik langsong ,,
arghhhhh ,, fedup3 !!
aku sendiri takley bezekan entry2 aku ,.,
hahaha ,, bapak kesengalan kan ,, kan3,,
takpe laa ,, aku cuba perbaiki ye ,,

oke laa ,, penat je type ,,
korang bukan nk bace smpai habis kan ,,
tp kalau korang bace smpai abis ,,
aku cium kau alas tgn ,, hahhaha


babai ,,assalamualaikum

6 comments:

emeliena said...

Heheh, hepi go lucky jep kan awak ni ;] Kita baca sampai habiss. heee.

gadismanja said...

@emeliena ,, hehehe ,, hidup mesti senyum right ,, hahahaha ,, yeke ,, meh nk yum awk alas tgn ,,muaaahhh ,, hahaha

shar90 said...

hee... kire ok lah ni cex ah,,, blh bace xde hal lah.. hee xD

gadismanja said...

@shar ,, haha ,,oke laa ,, tp akan diperbaiki lagi ,, warna font tok entry takley tukar laa ,, erghhhh

budak coklat said...

nice blog dh ni haa . den suko blog ni , hehhe :D

gadismanja said...

@budak coklat ,, den pon suko eh