be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: monen3 !!

Monday, 28 May 2012

monen3 !!

hak3 ,, monen je aku ,,
kesengalan melanda disaat 7 pagi ,,kah3 ..
jalan2 at dashboard ,, hehehe
jmpe entry ni

hahaha ,, aku nk fokus kan ni


bukan yg cun melecun tuh ,,
tp spect hello kitty uh ..
alaahai  cute nye ,,
teringin nk 1 ,,
rege dye baru 9 hengget 1 ,,
mmg murah ,,tp aku neyh bab2 bank in payah sikit ,,

ade sape2 yg bermurah hati nk hadiahkan tok aku ???

hahahhaa ,, geramnyerrr ,, so sweet

haha ,, takpe2 ,, tp kan kat situ bukan tu je jual ,,mcm2 kot ,,
aku ni mmg takley tgok barang2 yg cantik ney ,,
geram je jadinye ,, hahaha ,,
kalau tgok on9 ,aku sekadar tgok je rambang mata ,,
alaa mcm ikon kat cbox aku tuh matanye
please mcm ni laa mata aku law tgok ..






hahhaa ,, k aku tipu ,, hahahhaa
aku tataw nak update pe sebenar ehhh ,,


korang bukan nk bace pon ,,penat je aku perah otak aku pai kering nk kasi korang bace ,, 
tp ...... hmmmm ,, hampehhhhh :(

hahahaa ,, tu mud aku tgah melalak korang tak bace entry aku ,,

kbaiiii

10 comments:

Kesuma Angsana said...

cute ler entry ni

♥ Ain ♥ said...

haha , akaq rase nakk cmpakk jaa bdak nie lam kolam .
ppgi bute dah online yea !

gadismanja said...

@kesuma angsana ,, cute ape nye ?? hahaha

gadismanja said...

@ain .. hak3 ,, dri akk uh ,,pg2 bute tak tydo2 ,, hahahaha,, da pg baru nk tydo ,,

shar90 said...

spec mate sharingan xde? hehee xP

gadismanja said...

@shar ,, hahahha ,, ape laa awk ney

~~oOpEt~~ said...

xhabis2 dgn rabbit dye.. haha

CiK FizA said...

rabit comel ! >.<

makan ikan segar2 la besttt :DD

gadismanja said...

@oopet ,, hehe ,, bia laa

gadismanja said...

@cik fiza ,, haha ,,comel kan ,,
betol2 ,, ikan segar laa best an