be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: "aku pon pandai lukis laa wey"

Friday, 9 March 2012

"aku pon pandai lukis laa wey"

hahaha ,, tittle aku bajet + poyo kan ,, 
hahaha ,, sila jgn anggap aku mcm uh k ,, 
aku juz share cerita ,,
dulu mase kecik2 ,hobi aku mmg melukis ,,
aku rasa tu laa bakat yg aku ade ,,
tp aku tak pernah asah n aku tak pernah di beri peluang utk mengasah bakat aku ,,
dulu mase aku skola rendah aku still melukis waktu lapang ,,
tp biase laa budak2 taw ape kan ,,aku juz lukis katun dak2 je ,,
hahaha ,, takley bla bile ingat balik ,,
kali akhir aku melukis mase form3 ,,
tu pon ckg aku pakse aku suroh tlg dye ,,
tp dapat upah beb ,, 1 lukisan RM 10..

so di sebabkan form 4 n 5 aku bzy ,,
aku takpernah laa nak melukis ney ,,
smpai laa t"gerak hati aku utk melukis ,,
aku jmpe komik abg aku ,,
so ape lagi ,,gatal laa tgn aku capai komik tu then tgok2 ,,
nmpak lak kertas depan mate ,,
teroz aku lukis ,,
walaupon seni aku tuh da hilang ,,
aku still try lagi ,, biase laa,aku tak terlalu cenderung sgt ke arah ney ,,
haha ,,btw,sori laa spe2 penah tnye aku2 jwb aku tak pandai lukis ,, sbb aku mmg tak pandai lukis ,,
hahahah ,, tp kecik2 dulu ade woo cite2 aku nk jdi pelukis ,,bile da besar aku pkey lek,leh ke aku cari mkn ,, erkkk ,, kot menjadi oke gak ,,law tak ,,hampehhhh ,,
da laa lame plak aku dok membebel ,, 
layan gmbar2 aku yg buruk lagi tak lawa ney ,,


laky tuh abaikan sbb mase uh aku mlz lukis dah ,, hahaa
yg gurl kai topi uh ,tah ape jdi tah ,,topi tu t"besar ..bile aku da siap aku mlz nk betulkan balik so aku biarkan aje


pompan ney aku suke sbb aku buat tuh ikot pale aku je ,, hahaha ,,



ha yg ney aku tataw laa pe aku wat ,, hahaha ,, sory laa kertas tu da kelemot sikit ,, hahaa




ney yg bab topi uh aku takley bla ,, lawak doe aku lukis ,,hampehhhhhh ,,
toksah berangan arhhh ,,


k!bye ,,thanks sudi bace entry aku yg huduh lagi hampeh ney






6 comments:

Detective Fiqa said...

cantiklaa awak lukis :)
hehehe ^^

gadismanja said...

eh2 ,,ade gak yg sudi bace entry kite ,, haha ,, takde laa ,, sy da lame sgt kot tak melukis ,, cmney laa jdi nye ,,hampeh sikit

Cik Kay Jue said...

ok apa... walaupun da lame tak lukis.. cantik.. :)

CKJ tak tau lukis.. hehe

gadismanja said...

hahaha ,, cantik ke ?? tah laa , tataw nape lak leh jdi ,, hahaa ,, mmg serius lame tak lukis ,, haha , ckj blaja mesti lehh

shar90 said...

puyooo... pandai dia lukis, ade bakat terpendam nih... hehhee :D

gadismanja said...

shar ,, opss ,, hahaha ,, bakat t"pendam ?? haha ,, bakat yg tak pernah di cungkil ,, mane rety lukis ,, lame tak lukis ,,