be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: ade story laa wey

Wednesday, 20 June 2012

ade story laa wey

aku ade byk story mory laa wey nak kongsi ,,
lama kan aku tak post ,, n lama kan aku malas bw (yeke )
hahhaha ,, k laa ,, aku nk cite mase 17 ary bulan hari tu kan ,,
sepupu aku tunang ,, eh2 hari bapa tu kan ,, hehe
sepupu aku tu kembar ,, tunang sekali ,,
yg adik buatnye belah pagi , kakak belah petang ,,

haha ,, my sister yg tolong make up kan ,,
hebakk ko kak ,, hak3

wuhuuu~ muke dowunk tak nmpak sama pon ,,
hahaha ,,, ^_^

ptg uh kitowang smbot hari bapa ramai2 ,, hehhe
hahahhaa ,,

k laa cite pasal semalam pulak ,,
semalam aku g medical check up ,,
huh ,, tetibe lak kat klinik uh xray rosak ,,
so terpakse laa aku g hospital utk xray ,,

mase at hospital uh aku smpai awal auw ,,
xray tu bukak waktu ptg kol 2 ,,
so g surau dulu ,,

lepas uh g balik ,, aku g laa tandas jap(cehh ni pon nk cite)
hahaha ,, keluar2 tandas je aku tgok da ade org lain yg smpai auw..
aku pandang budak uh ,,
ehh mcm kenall ,, ehh ain kan ,,
budak uh pon kate ,minah ea ,, hahhaa

rupe nye tu mmber aku time skolah rendah laa ,,
hahaha ,, dye un nk wat medical check up utk masuk kuim jugakk
dye amek kos undang2 dan syariah

lepas da suda ney sume g laa klinik balik an ,,
mule2 dye ukur berat ngn tggi aku ,,
nk taw bape berat ngn tggi aku ??
ngehehhe ,,malu ehhh ,,
berat=53.5kg(berat tol aku ) gemuknye
tggi=158.5cm (pendek je) da 3 tahun tinggi aku sama je,cume naik 0.5cm je
hampehhhhh

paztu ,g makmal lak utk urine test ,,
ngn dye cucuk jari aku ,, huwaaa ,,
mule2 tak sakit ,da lepas uh baru terase ,,
da laa ramai org kat klinik uh ,, fed up giler tggu eh ,,

pahtu check mata ,then g jmpe doc ,,
doc eh sengal2 je ,, geram lak aku ,,
leh pulakk dye salah tanda kat aku nye surat doc uh ,,
huh ,cacat surat aku dehh ,,
law dye salah wat , aku tataw laa nk kate ape ,,
lantak laa ai ,,maleh pkey ,, sengall ,,

p/s : aku tataw nak cite camne sbb aku letih sgt2 ,, smlm suda check up kol 5ptg ,,
lagi 1 , pestime aku p medical check up n pestime aku buat uh sume ,,

8 comments:

shar90 said...

dah tinggi dah tu... hee xD

gadismanja said...

@shar ,, haha ,, tggi ke ? hak3

ZiErWa zAiNaL said...

ala x de gmbr ke? bestye ade sepupu kembar..

gadismanja said...

@zz ade gmbar ,, tp tah enpon tuh ,, mane tah p gmbar nye ,, nnty laa law ade mase n jmpe gmbar uh ,, sy letak laa ye

mimie said...

hai, saye menang doodle dri awak, ;)
http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/06/pemenang-1st-dorayaki-giveaway-by-ain.html

nurul hazirah said...

hihi tiggi lahh jgak tuh . kte 149 je . tak penah nek tw . hahah

mimie said...

hi, bole tukar kan jadi warna pink tak? sorry menyusahkan. http://i.imgur.com/9hbqU.png

mimie said...

hi, bole tukar kan jadi warna pink tak? sorry menyusahkan. http://i.imgur.com/9hbqU.png