be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: aku dpt !!

Thursday, 14 June 2012

aku dpt !!

korang3 ,, aku dpt kuim ,, yeayhhh ,,
tp diploma kewangan ,, wahh ,, takotnyerrr ,,

leh ke aku bawak ,,
parents aku bg aku g ,,
tp aku takut laa ,,

nape aku takut eh ?
kat sane pon aku ade kwan jugak ,,
kwn aku amek kaunseling ,,

25neyh daftar ,,
nk masok ,,tp aku takot ,,

wey mmg perlu ke rasa takut neyh ??
aku takut kan leh ke aku bawak pelajaran tuh ,,

kewangan ,,
kompom2 byk pengiraan ,,
da mcm akaun lak aku rasa ,,
mane laa aku tawu ni semua ,,


korang bg kata2 semangat pless ,,
aku mesti pergi kuim neyh
dekat ngn kampung aku ,,
n pakcik aku pon keje kat situ ,,

huwaaaa
aku sdeh je ,,

aku tataw sdeh pasal tah ,,
tp mmg sdeh ,,

huwaaaa
korang plesss ,,
sape taw tentang dip kewangan ney ,,
susa tak ???
leh bawak tak ???

pless tlg akuu

38 comments:

sharifah syazwani said...

good luck awak :)

gadismanja said...

@sharifah syazwani ,,thanks awk

Nur Aischa said...

wahh dip kewangan, okay sgt sgt ^_^ takpa pergi jea k, alhamdulillah dpt juga sambung belajar :)

gadismanja said...

@nur aischa ,, oke eh ?? thanks ,, alhamdulillah ,,aminn

Aqila Arshad said...

insyaallah leh..percaya pada diri!kuatkan semangat!

gadismanja said...

@aqila arshad ,, insyaAllah ,,amin

Yana Libra said...

saya tak taulah pasal kewangan ni..pape pun good luck ye~ :)

gadismanja said...

@yana libra ,, oke ,, thanks

shar90 said...

haa... dah ade rexki g jelah... hehee... kire2 tu biase r jd student,,, lame2 ok letew... hehee
gud luck cex ah... hehee

gadismanja said...

@shar ,, huwaaa ,, dupdapdupdap jantung i taw ,, huk3

PrinceMirulJr said...

kuim tu apa nma penuh dia?

New Tuto

gadismanja said...

@princemiruljr ,,

kuim ,, kolej universiti islam melaka

nana kamarul said...

all the best dear. Alaa, nak seribu daya tak nak seribu dalih. Boleh punyaaaaaa :D

gadismanja said...

@nana kamarul ,, yeahhh ,, that right ,, thanks ye

ZiErWa zAiNaL said...

diploma kewangan.. dua2 ade..fakta n kira2.. kalau mmg mint kira go on je la.. :) kuim ipta ke ipts ea?

gadismanja said...

@zz ,, tah laa ,, sy pon kurang pasti ,, tp mmg ipts yg dimiliki sepenuhnye kerajaan melaka ,, kalau kos 3tahun blaja kat sini ,, semuanye ,, RM15k ++ ,, tu bg sy punye course laa,,law yg lain ade yg mahal n ade murah sikit dri yg sy kate tuh

Muar said...

insyaAllah boleh ..percaya diri ;)

gadismanja said...

@muar ,, oke2 ,, thanks ye

NURFARAH SHAHIRA said...

tak pe.cuba dlu.blaja btl2 tau.may Allah ease your journey.Aamiin c:

gadismanja said...

@nurfarah shahira ,, oke ,, aminnnn ,, thanks ye

tirahzairi said...

all da best dear :)

gadismanja said...

@tirahzairi ,, thanks ye

vendettatraveller said...

goodluck awak . jumpa di kuim nanti :)

Ratu Lissa said...

saya tak tau, sebab saya baru 13 tahun. huhu.. btw good luck kak :) better ambik je course tu.

gadismanja said...

@vendettatraveller ,, hehe ,, oke2 ,, kenal ke ??

gadismanja said...

@ratu lissa ,, haha takpe ,,btw thanks ye

Sally Yatiey said...

Goodluck :D hee. Study betul2, Insyaallah boleh. Tapi akaun pun dah gila rasanya mengira dan menghafal :p hehe

gadismanja said...

@sally yatiey ,, insyaAllah sy cuba buat yg terbaik ,, aminnn

::thexieza:: said...

rasa takut tu mesti akan ada punye..
jgn risau la..
semua org akan rase bende tu..
juz try it!

gadismanja said...

@thexieza ,, thanks ,, tanks sgt2 ,, oke i will try

syiela said...

InsyaAllah boleh.. Chaiyok3x

gadismanja said...

@syiela ,, hehe thanks awk

Fatihah said...

goodluck, insyaAllah awak boleh :)

tirahzairi said...

welcome dear...blaja leklok k

gadismanja said...

@fatihah ,, yeahh insyaAllah boleh

gadismanja said...

@tirahzairi ,, hehe ,, thanks again ,, ye ,, try my best

sare ared said...

nice enteri ..interesting ^-^

gadismanja said...

@sare ared ,, thanks