be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: camne ni ??

Sunday, 10 June 2012

camne ni ??

haiyaaa ,, camne ni nak buat keputusan ,,
korang2 leh tlg aku kan ,,
ples3 kamu jgn nakal ,,aishhh ,,
leh lagi menyanyi ,,
siyes ni ,, tlg oke ,,

aku kan dapat poli ary tu ,,
law aku masok poli ,,kos pulak aku tanak ,,

p aku nak g ptpl laa ,,
tp ptpl ney swasta pulak ,,

korang2 ape beza swasta ngn awam ??

alaaa ,, leh kan aku masuk kolej je ,,
lagi pon law masuk ptpl leh pilih kos lain ,,

korang2 ,, pendapat please

entry aku mmg pendek ,,
btw aku da sembuh just batuk2 je ,,'
thanks u"all yg doakan aku ,,

tolong aku keh korang

6 comments:

♥ FBMN ヅ said...

sinih, nk bg pndapat ^_^
dex min plih lah kos yg dex min btul2 nk blh mnjmin krja dex min 6t. psl swasta or awam tu, ikut la kmmpuan kn. yg swasta cuba la mnx pnjmn mara. selain ptptn

Sally Yatiey said...

Swasta mahal,kan? hee. Better pilih kos yang dex min minat untuk belajar. Jangan ambil kos yang tak diminati & kurang peluang pekerjaan. :)

shar90 said...

mcm mane saye nk tolong nih.. hehee
yg sye tau kos je jauh beza kot... hee

Yana Libra said...

swasta yurannnya sangat mahal..kalau poli tu dapat kos yang awak tak minat, apa kata amik form 6 dulu?

kalau dapat kos yg awak minat pun, tp swasta. Dah keje nanti kena bayar berkali ganda tau . Budak U awam pun ada masalah nak bayar balik hutang, inikan pulak U swasta..

think carefully..

ZiErWa zAiNaL said...

kene tnye pendpt mak ayah la mcm ne.. cumenye poli yurannye murh.. swasta mmg mahal la.. kalau dpt elak ambil ptptn lbih baik..:)

alhamdulillah da smbuh..

Alynn Nyzaa said...

depends on u...but kalau boleh pilih la kos yg kena ngan jiwa...study kat mana2 x kesah..jnji niat kite tu :)