be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: SEGMEN EXCHANGE BANNER INSAN BIASA

Friday, 8 June 2012

SEGMEN EXCHANGE BANNER INSAN BIASA

oke ,, aku join laa segmen budak kecik neyh kan ,,
huk3 ,, still demam ,, huwaaa  =.="


click banner law nak join

huk3 ,, nnty pazt post entry ney akk amek banner adek
lekat kat tepi blog akk uh ,, huk3 ,,


Photobucket
neyh banner kite ,,comot je ,,
takpe ,,malas lawa2 ,,
nnty da masok blog kite cepat2 amek then lekat kan ye at sidebar korang ,,
law korang nk sy fames mcm korang ,,
korang buat laa dye terapung at penjuru2 blog korang uh ,,
muahhahahah ,, sy guraw ,,

eh2 ,, demam2 neyh baik lak ,, main sy2 pulokkk ,,
hahhaa ,,sempat lagi nk gelak2 ,,

korang2 ,,yg dtg dari segmen sama ,, law ambil ,, tayah laa coment ye ,, cume perlu bgtaw di cbox sy yg kiut miut tuh ,,

memudahkan sy pergi ke blog anda semua ,,

terima kasih ,,
jgn segan silu ye follow2 saya ,,
kompom di follow balik ,,

pape pon ,,semua doakan saya sihat walafiat ye ,,
aminnnn ,, thanks ,,

8 comments:

aridz azmil said...

haha..
tnkiu la sbb join ...
very da appreciateeee...
moga cepat smbuh..
hachumm.. ayoy.. da brjangkit :P

Aimie Mimot said...

dari segmen yang sama da amik banner anda ..HIT BACK..

ZiErWa zAiNaL said...

smpt lgi ye demam2 ni..bykkn berehat dan minum air masak..

shar90 said...

banner cex ah comel... hehee xD

gadismanja said...

@aridz azmil ,, ngeehehhee ,,thanks ye dik ,, akk pon mmg lama tak join2 ni

gadismanja said...

@aimie mimot ,,nape tak gtaw kat cbox ,,oke sy ambil nnty

gadismanja said...

@ZiErWa zAiNaL ,,hehe ,, takpe laa kan semoga sy cepat sihat

gadismanja said...

@shar90 ,, mmg laa comel ,, nk puji ape yg die buat ler tuhhh