be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: contest : bergambar dengan yang tersayang

Tuesday, 5 June 2012

contest : bergambar dengan yang tersayang


click banner utk ke blog owner ,, haha
**selalu type click utk join**


disebabkan aku menggedik suroh owner pujok aku join ,,
aku join gak ,, hahahahha ,,
**saje je suroh dye ajak lagik ,nk test je**


hahahah ,, sory ye owner ,, hak3 ,,
saje je guraw2 tuh ,,
lama tak join contest


comel en aku ,, hak3 ,,
















ni gambar aku ngn ibu ,,
aku syg sgt2 kat ibu aku ,,
walaupon aku nakal dan degil kan ,,
haha ,, ibu adik mintak maaf ye ,, hehe

aku syg ibu ,, aku kenal ibu da lama dah ,, hak3 ,,giloss
da18tahun da aku kenal ibu kot ,, hahaha

specialnye ibu sbb ibu da pregnantkan aku ,,
da lahirkan aku ,, 3syawal taw aku lahir ,,

besusah payah ibu nak jage aku ,,
aku syg ibu ,,

dulu ibu byk bekorban ,,
smpai laa ibu sakit ,,
ibu kena stroke ,,
sean ibu ,,

sekarang dah masok 5tahun da ibu kene stroke ,,
tp alhamdulillah ibu da sihat sikit..
da leh jalan ,tp tengkot2 lagi ,,

korang2 ,,sbb ney laa aku rasa mcm tanak smbong bajar or g keje ,,
aku tanak tgglkan ibu ,, emmm ,,

dah laa tanak sedih2 ,,
hehe ,, pape pon aku ttp syg ibu

**eh2 ,tak bace pon tips nk menang tuh ,, tp cite aku mmg tacink sikit**

tag : aridz ayu farhana dan ayra

13 comments:

PrinceMirulJr said...

semoga ibu sembuh sepenuhnya, insyaAllah

gadismanja said...

@princemiruljr ,, mudah2an ,, aminnn ,,

shar90 said...

kite team sayang mak... hehee
slamat berkontes cex ah... ehhee xD

gadismanja said...

@shar ,, hahaa ,, jum laa join ,, haha ,,awk kan syg mak awk ,,

Alynn Nyzaa said...

anda dtag http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/contest-header-paling-meletup-by-bh.html

gadismanja said...

@alynnnyzaa ,,ok

shar90 said...

malu nk join lah... hahaa xP

gadismanja said...

@shar ,, jgn mengada laa nk malu2

Fadhli Hanshiro said...

sweetnyer ...


Fadhli Hanshiro
hanzfadhli.blogspot.com

gadismanja said...

@fadhli hanshiro ,,
hehe thanks

9n0L4 said...

good luck ye dear. :)

gadismanja said...

@9n0L4 ,,thanks ye

nadzirah sofia said...

gud luck !