be careful anda di zon bahaya | follow disini | pergi ke Dashboard
♥ apenye pon ♥: sciencetist

Monday, 4 June 2012

sciencetist

haha ,,lepas entry pasal yuna tuh ,aku post entry baru pulak
ape pulak cerita disebalik title tu kan ,,
hahaha ,, oke2 ,, meh aku cite ,,

korang ade cite2 tak ??
hahaha ,,mksod aku cite2 masa korang kecik2 ?
mesti mcm2 korang nk jd kan ,,
bende yg tak patot jd cite2 pon korang wat cite2 gak an ,,
hahahhaa ,, aptb
korang fikir tak bila korang da besar skunk ,,
dpt ke korang capai cite2 korang tu ??
haha ,, mungkin bila da besar baru korang fikir ,,
sebenarnye ,itu bukan laa cite2 korang yg sebenar kan ,,
sbb korang da boleh fikir keupayaan korang ngn cite2 tuh ,,
sbb tu laa cite2 korang berubah bila korang dah mula berfikir ,,

haaha ,, melalut lak aku ,,mcm konfiden je ape aku kap tuh ,,
bebalik kpd title ,, aku nk cite pasal diri aku ,,
oke ,, aku cite laa ,,
mase aku kecik2 skola rendah ,,
ade latihan kebakaran ,,so ade bomba ,,
start hari tu ,aku buat cita2 nk jd bomba ,,
konon leh selamatkan org laa ,,hahaha
k ,paztu aku simpan cite2 tu ,,haha

naik aku darjah5,6 ,, aku mula berubah minat kpd science ,,
lepas tu teroz cite2 nk jd sciencetist ,, hahaha ,,
mmg best woo blaja sains skola rendah ,, hahaa

haha ,, smpai skola menengah ,, aku still nk jd saintis ,,
haha ,, tp bila aku mula berfikir (fom4,5)
aku tak mungkin jd saintis ,, sbb ,,
aku tak pandai sains tulen ,,
sbb ,aku leka ngn dunia aku ,,
aku main2 ,, aku tanamkan dlm minda aku ,,
yg aku tak minat sains ,,
teroz aku lingkop melingkop ,,

tp pe nk buat ,, bende da jdi kann ,,

hahaha ,, tak best laa cite mcm neyh ,,

aku nk cite neyh sebenar eh ,,

kan aku ckp aku nk jd saintis tu kan ,,
aku ngn sepupu aku rapat gak ar ,,
dye bawah aku setahun ,,
so bila aku kate aku nk jd saintis kan ,,
aku selalu ckp ngn dye ,,
tgok laa ,law aku jd saintis t ,,
aku buat produk ,,org pertama aku kasi test kat kau ,,

hahaha ,, btw ,aku lupe nk kap ,,
aku ni nk jdi saintis yg bab buat2 produk kecantikan neyh ,,
haha ,, yelaa ,aku tak cantik ,,
ne taw law aku buat produk tu ,
aku leh buktikan kot kat sume org ,,
pakai produk aku leh jd cantik ..

k laa ,, aku baru lepas bincang pasal yg poli tuh ,,
bincang gaya mcm nk bg je ,, tp hampeh ,,
tah laa ,, aku pon tataw pe laa naseb aku ,,
dpt ke aku smbong bajar ???
hummmmm takde mood type lagi ,,

babai

p/s : cite2 korang mase kecik yg leh dibuat bahan lawak bila da besar neyh ape ????

10 comments:

Cik Semut... said...

cita masa darjah satu nak jadik penyanyi..lawak je bila pikr balik..

gadismanja said...

@cik semut ,, hahhaa ,, terbaikkk ,,

Akmal Khalidah said...

Samalah cita2 kita :) Nak jadi saintis, tapi err tak tahu nak jadi saintis apa. Haha :D

gadismanja said...

@akmal khalidah ,, hahhaha ,, kelakar

shar90 said...

ekekee... sye xde cite2 mase kecik tp minat dlm arkeologi... hehee
kene byk bersabar... hahaa xP

gadismanja said...

@shar ,, hahaha ,, yeke ,, hee

♥ Ain ♥ said...

Kite Same lhaa buncet !! Wahh , mcm adee jdoh jaa kite nie . Ekeke . Tapi akaq still smpan cite2 nakk jade saints sampai skrng . Wlaupon akaq taw akaq tak kan jadii :) .
#curicuri on9 , rendu awok :(

gadismanja said...

@ain ,, hahaha , yelaa akk ,, cam ade jodoh je kite ,, haha ,, nape curi2 on9,, nape3 ?? rindu akk gakk

kinara kinatara said...

singgah sini dan follow:)

gadismanja said...

2kinara kinatara ,, oke